Nieuws

Score Jazz Orchestra met Efraïm Trujillo aanstaande zondag in Grenswerk

Aanstaande zondag 3 december geeft Score Jazz Orchestra weer een uitvoering in Poppodium Grenswerk. Voor deze editie nodigen ze Efraïm Trujillo, Linda Zijlmans en Sten Pelzer uit. Efraïm Trujillo is o.a. bekend van New Cool Collective, The Ploctones en Fra Fra Sound. Het concert begint om 15:00. Kaarten zijn te krijgen via de website van Grenswerk.

Efraïm Trujillo (geboren 28 februari 1969 in Lynwood, California) begon op zesjarige leeftijd klarinet te spelen en later saxofoon. Efraïm Trujillo speelde op alle belangrijke jazzpodia in binnen en buitenland met The Ploctones, Fra Fra Sound, The Preacher Men, en New Cool Collective. De afgelopen jaren was hij onder andere te horen op het North Sea Jazzfestival in Nederland, het Standard Bank Jazz Festival in Zuid Afrika en het Tokio Jazz Festival in Japan. Zowel in 2010, 2011 als 2013 was hij genomineerd voor een Edison Award.

Linda Zijlmans is een veelzijdige singer-songwriter uit Venlo. Ze maakt en zingt luisterliedjes in het Limburgs dialect. Momenteel is ze (samen met producer Tren van Enckevort van Rowwen Hèze), druk bezig met het opnemen van haar nieuwe album dat in het najaar van 2017 zal verschijnen. Sten Pelzer is een jonge jazz trompettist uit Beesel. Hij studeert momenteel jazz trompet aan het Conservatorium van Maastricht.

Gerelateerde artikelen met Score Jazz Orchestra met Efraïm Trujillo aanstaande zondag in Grenswerk

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht