Nieuws

Schrijf je in voor het Young Professionals Platform

Ben jij een jonge muziekprofessional tussen de 20 en 30 jaar die droomt van een bloeiende carrière in de muziekindustrie? Sinds de zomer van 2022 biedt Pop in Limburg begeleiding aan bij de eerste stappen in deze dynamische wereld. Of je nu bezig bent met het boeken van acts, het managen van artiesten, het opzetten van een platenlabel, het promoten of produceren van evenementen, of je op een andere manier wilt ontwikkelen, bij ons vind je ondersteuning buiten de schoolbanken.

Wij begrijpen dat iedereen zich op een unieke manier ontwikkelt, maar toch veel overlap kan ervaren in deze branche. Daarom bieden wij de juiste ondersteuning om te ontdekken wat jouw positie in de industrie is, hoe je je staande houdt in deze dynamische branche en hoe je jouw netwerk kunt uitbreiden.

Pop in Limburg heeft een scala aan activiteiten ontwikkeld om jou te ondersteunen, zoals sessies waarin je leert hoe je je eigen grenzen bewaakt, kennissessies met doorgewinterde muziekprofessionals die hun persoonlijke verhaal delen, gezamenlijke bezoeken aan conferenties zoals ESNS, werkbezoeken naar podia om daar achter de schermen te kijken, en nog veel meer. Bovendien organiseren wij activiteiten op basis van jullie behoeften. Ons motto: u vraagt, wij draaien. Voor degenen die net iets meer 1 op 1 begeleiding nodig hebben, kunnen we je koppelen aan een mentor en een buddy, zodat je in een veilige omgeving kunt groeien.

Het platform staat open voor iedereen uit Limburg tussen de 20 en 30 jaar oud is en graag deel wil uitmaken van onze groeiende community van getalenteerde muziekprofessionals. Wil jij ook deel uitmaken van onze club? Vul dan het onderstaande formulier in en we nodigen je binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek waarin wij samen onderzoeken of het platform een juiste match is.

Disclaimer: Het platform biedt geen vast programma, maar wanneer je je ergens voor opgeeft, wordt wel verwacht dat je ook aanwezig bent. Het is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Er is één vaste datum waarop je in elk geval beschikbaar moet zijn, en dat is 5 juli tussen 17:00 tot 20:00. Dan organiseren wij een startbijeenkomst met eten waarin je alle nieuwe en oude deelnemers ontmoet (mochten te veel deelnemers niet kunnen op deze dag dan zullen we een ander moment prikken). 

Gerelateerde artikelen met Schrijf je in voor het Young Professionals Platform

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht