Nieuws

Schrijf je in voor de Playground Residence

Vanaf  1 maart kun je je weer inschrijven voor The Playground Residence in Berlijn. Tijdens deze unieke muziekresidentie krijgen twintig professionele muzikanten uit heel Europa de kans om met elkaar muziek te maken, ideeën te delen en aan hun netwerk te bouwen. En dit alles in het hart van Berlijn, van 25 juli tot 4 augustus 2024. Ter plekke zijn alle slaapkamers voorzien van een complete mini-muziekstudio, is er een vrij te gebruiken theater, een professionele opnamestudio en worden er verbindende activiteiten ondernomen. Eten en drinken zijn  inbegrepen, net als vrij openbaar vervoer binnen Berlijn. 

Anneke van Giersbergen, De Sluwe Vos, Stephanie Struijk, Bastian Benjamin, Charlotte Wessels en Kypski gingen je voor tijdens eerdere edities. De zomereditie wordt georganiseerd in samenwerking met BAM! Popauteurs, Music Export Poland, Clash! Exchange & Learning, BRUT!, Poppunt Overijssel, De Basis, Music Hub Brabant en Pop in Limburg. Met steun van Platform ACCT en het Cultuurfonds.

Meer informatie over het project, de kosten en de aanmeldingsprocedure vind je op de website van The Playground Residence, www.playground-residence.com

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht