Nieuws

Schrijf je in als talent van Muziekhub Zuid

Ben jij een gedreven muzikant, zoals rapper, producer of singersongwriter óf zit je in een band, die klaar is om jouw muzikale carrière naar een hoger niveau te tillen? Dan is dit jouw kans om deel te nemen aan een intensief talenttraject dat loopt tot 31 dec 2024 en draait om ontwikkeling in een professionele omgeving. Dit traject is een samenwerking tussen Limburg, Brabant en Zeeland in opdracht van OCW.

Bij Muziekhub Zuid geloven we in de kracht van individuele groei en collectieve samenwerking. Of je nu net begint of al een tijdje meedraait, het traject biedt een stimulerende omgeving waarin je kunt leren, experimenteren en je talenten verder kunt ontwikkelen.

We zijn op zoek naar makers met de juiste attitude die klaar zijn om zichzelf uit te dagen en te groeien. Het traject begint met het opstellen van een eigen uniek ontwikkelplan. Samen zullen we de juiste mensen en activiteiten vinden die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Het is belangrijk om te weten dat dit traject niet alleen draait om lokale ontwikkeling, maar ook om samenwerking en uitwisseling met makers en professionals uit Brabant en Zeeland. Dit betekent dat er mogelijkheden zijn om deel te nemen aan activiteiten en uitwisselingsprogramma’s in deze regio’s. We moedigen openheid en bereidheid aan om deel te nemen aan deze uitwisselingen, omdat ze een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan jouw groeiproces als muzikant. Zie je het niet zitten om hierheen te reizen, of heb je daar geen tijd voor, dan is dit traject wellicht niets voor jou.

Nog steeds enthousiast? Vul dan onderstaand formulier zo zorgvuldig mogelijk in om je aan te melden tot en met 24 maart 2024.

Als je nog vragen hebt neem dan contact op met: muziekhubzuid@popinlimburg.nl

 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht