Nieuws

Rowwen Hèze terug naar Venlo

Rowwen Hèze is na vier jaar weer terug in Grenswerk. De band uit America wist in 2015 de zaal al eens in recordtijd uit te verkopen. Rowwen Hèze speelt in Venlo als onderdeel van hun Voorwaartsch Clubtoer. De kaartverkoop voor het concert start vrijdagochtend om 10:00 via www.grenswerk.nl en de verschillende voorverkooppunten.

 Rowwen Hèze gaat vanaf twee februari op tour langs diverse Nederlandse clubs. De band zit op dit moment in de studio voor opnames van nieuw materiaal. De eerste single staat gepland voor begin van het jaar. Het nieuwe album zal in april 2019 verschijnen.

Jack Poels over de Voorwaartsch Clubtour:

‘Als ik Rowwen Hèze echt wil huure kom ik wal nar ’n club’. Dat zei mijn verzekeringsman ooit. En ik snapte hem wel. In ’n popzaal mag het allemaal iets losser, het hoeft even niet ’n zwaar geoliede machine te zijn. Als ’n festival of ’n feesttent de snelweg is, dan is de club de toeristische route. Als ‘n fijne wandeling over onze favoriete landweg aan het begin van het jaar. Langs liedjes van vroeger, maar ook nieuw werk van ons album dat in april verschijnt; voorwaartsch! Om uiteindelijk toch weer in de kroeg te belanden waar het dak er weer afgaat. Zul je altijd zien.’

Rowwen Hèze – Voorwaartsch Clubtoer
Poppodium Grenswerk

Donderdag 25 april 2019
Open 20:00 / Aanvang 21:00

Gerelateerde artikelen met Rowwen Hèze terug naar Venlo

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht