Nieuws

Rick de Leeuw komt terug naar Canix!

LOTTUM – Op 10 april 2020 komt Rick de Leeuw en band naar OJC Canix! De zanger is geen onbekende bij het Lottumse jongerencentrum. In 1989, 1992, 1997 en 2000 heeft Rick met zijn Tröckener Kecks al eerder op het podium gestaan.

In de jaren ’90 waren de Tröckener Kecks toonaangevend in de Nederlandse rockmuziek. De Tröckener Kecks graasden vele zomers door de festivalweides van Nederland en Vlaanderen. Met liedjes zoals ‘Met Hart En Ziel’, ‘Een Dag, Zo Mooi’ en ‘De Jacht Is  Mooier Dan De Vangst’ maakten zij de weg vrij voor andere Nederlandstalige bands zoals Van Dik Hout en Bløf.

De rockzanger verruilde drie jaar geleden het Amsterdamse stadsleven in voor het Belgische platteland. Geen glamour, geen spotlights, geen zachte landing, maar een frontale clash met de rauwe werkelijkheid. Dit resulteerde in een nieuw album: Zonder Omweg.

Met veel enthousiasme mag OJC Canix Rick de Leeuw opnieuw verwelkomen in de Lottumse zaal. Het zal een avond worden met een mooie mix tussen oud en nieuw, waar oude herinneringen worden opgehaald en nieuwe herinneringen gemaakt worden.

Tickets zijn verkrijgbaar bij Sounds in Venlo, ijssalon Passi in Horst, Bakkerij Smits en OJC Canix in Lottum en uiteraard online. Wil je erbij zijn? Haal dan snel je ticket op een van deze locaties of bekijk de Facebookpagina van OJC Canix!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht