Nieuws

Rens Evers nieuwe voorzitter Stichting De NOR

Rens Evers is de nieuwe voorzitter van Stichting De NOR. De wethouder in Onderbanken volgt Kelly Regterschot op die onlangs directeur is geworden van IBA Parkstad en zich daardoor als voorzitter heeft moeten terugtrekken.

Afgelopen maart nam Kelly Regterschot afscheid als voorzitter van Stichting De NOR. Een opvolger is gevonden in Rens Evers (29 jaar, geboren te Schinveld). Evers is sinds 2014 wethouder in Onderbanken met o.a. kunst en cultuur in zijn portefeuille. Johan de Niet, directeur NIEUWE NOR is verheugd met de nieuwe voorzitter: “We zijn blij een jonge ambitieuze bestuurder te hebben gevonden die uitstekend past bij de NIEUWE NOR en bereid is een bijdrage te leveren aan de realisatie van onze doelen de komende jaren”.

Poppodium NIEUWE NOR is volop in ontwikkeling, en organiseert jaarlijks rond de 150 activiteiten in én buiten haar locatie. Op haar eigen locatie zijn dat o.a. concerten van Waylon, Front Line Assembly, Sue The Night en diverse dance-avonden. Ook is het poppodium betrokken bij Bevrijdingsfestival Heerlen, Popronde Heerlen, Cultura Nova, Festival van de Toekomst en het nieuwe winterfestival Holy Moly. Daarnaast hoopt de NIEUWE NOR samen met Gemeente Heerlen, Provincie Limburg en IBA Parkstad op korte termijn groen licht te krijgen voor de realisatie van een middenzaal met capaciteit van 650 bezoekers.

Naast Rens Evers traden kortgeleden de heren Robert Janssen (Thuis & Partners Advocaten) en Roger Holtus (Wiertz Company) toe tot het bestuur van Stichting De Nor. In het huidige bestuur hebben daarnaast zitting: Mark Vondenhoff (oud-partner Baat Accountants) en Sem Wigman (communicatiebureau Mockus), De bestuursfunctie met het culturele profiel is vacant.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht