Nieuws

RENE KARST EN HILLBILLY MOONSHINERS NEMEN LIED OP

‘Atje Voor de Sfeer’ in een hillbilly jasje!

Nadat menig popfestival in Nederland en ver daar buiten de afgelopen jaren al meezong met de hillbilly versie van Rene Karst’s hit single ‘Atje Voor De Sfeer’, hebben The Hillbilly Moonshiners en de Nederlandse zanger nu de krachten gebundeld om het lied samen op te nemen! Vrijdag 8 mei om 19.00 uur verschijnt de song via de Facebook pagina van The Hillbilly Moonshiners.
Ook is de video vanaf dat moment te bekijken via YouTube.

Het zijn vreemde tijden voor The Hillbilly Moonshiners en Rene Karst. Beiden zijn zeer graag geziene gasten op de grote podia en festivals, maar door de huidige omstandigheden zijn alle optredens voor de komende maanden geannuleerd. Reden te meer om op alternatieve wijze toch een optreden te verzorgen! In het kader van de ‘Split Screen Sessions’, waarbij The Hillbilly Moonshiners optredens verzorgen vanuit hun woonkamer, gaat de band nu het duet aan met Rene Karst!

Rene en de band kwamen elkaar de afgelopen jaren veelvuldig tegen op Nederlandse festivals als bijvoorbeeld Zwarte Cross. Omdat de band Rene’s hit ‘Atje Voor De Sfeer’ regelmatig live ten gehore brengt, was de link tussen beide artiesten snel gemaakt!

“Ik heb ervan genoten om met de jongens samen te werken voor deze speciale Hillbilly versie van
‘Atje Voor De Sfeer'”,
aldus Rene Karst.

Gerelateerde artikelen met RENE KARST EN HILLBILLY MOONSHINERS NEMEN LIED OP

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht