Nieuws

REDSNAPPER IN POPPODIUM OEFENBUNKER

Met trots presenteren wij; RED SNAPPER (UK)! Live in poppodium Oefenbunker te Landgraaf op vrijdag 30 november. Deze band was baanbrekend in de jaren 90’ met hun combinatie van analoge en digitale muziek. Het is alweer twintig jaar geleden dat het eerste album, Prince Blimey, van de band verscheen maar is tot op de dag van vandaag nog steeds relevant.

Tussen 1996 en 2000 bracht Red Snapper maar liefst 3 albums uit. Dit deze samen met de gerenommeerde Warp Label. Hiermee zetten zichzelf in het lijstje tussen bands als Massive Attack, Aphex Twin, Squarepusher, Leftfield en Autechre.

Dat de band weet hoe ze een live performance moeten geven bleek wel toen ze in 1999 live op Pinkpop een knetterend optreden gaven op de mainstage. En nu, 19 jaar later live in Oefenbunker. Wat het publiek mag verwachten? Een mix van acid jazz, breakbeat, triphop, Drum ’n Bass en dat alles wordt versierd met samples uit de computer. Een live ervaring die je meegemaakt moet hebben.

Inmiddels is Red Snapper druk met touren en tegelijkertijd werken ze hard aan een nieuw album. Al meer dan twee decennia ’s lang treden ze op en laten ze het publiek horen en zien dat ze het nog steeds kunnen.

Red Snapper, vrijdag 30 november 2018 live in poppodium Oefenbunker. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Tickets voor deze avond kosten €10,- in de voorverkoop en zijn te koop via www.oefenbunker.com of via de ticketlink in het Facebookevenement.


 

Gerelateerde artikelen met REDSNAPPER IN POPPODIUM OEFENBUNKER

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht