Nieuws

Radio Binnestad haalt recordbedrag op voor Kidzbase

Samenwerking tussen Grenswerk, Omroep Venlo en De Locomotief

Radio Binnestad zond afgelopen dagen (27, 28, 29 december ) voor het tweede jaar op rij uit in Poppodium Grenswerk en haalde daarmee het recordbedrag van 15166,50 euro op voor Kidzbase. Radio Binnenstad is een initiatief van Poppodium Grenswerk en werd georganiseerd samen met Omroep Venlo en Café de Locomotief. In totaal werd er verspreid over drie dagen 48 uur radio gemaakt.

Radio Binnestad zond vorige winter voor het eerst uit, om tijdens de diepe lockdown waar Venlo toen in zat te zorgen voor verbondenheid en positiviteit tussen ondernemers, cafés en restaurants in de binnenstad. Het goede doel was vorig jaar de Voedselbank. In totaal werd toen 6473,- euro opgehaald.

Dit jaar is Kidzbase gekozen als goede doel. De Stichting KidzBase probeert het leven van kinderen die door een verstoorde thuissituatie niet meer kunnen opgroeien in hun eigen gezin weer wat kleur te geven. Deze kinderen wonen in een groot gezinshuis of in een woongroep in Nederland. Voor deze kinderen worden zwemlessen verzorgd, fietsen geregeld, ze krijgen een cadeau met Sinterklaas of kunnen af en toe een dagje uit.

Tijdens het radioprogramma werden donaties verzameld en verschillende items geveild.  Tijdens de stream werden luisteraars tevens aangespoord om een geldbedrag te doneren door bijvoorbeeld een plaatje aan te vragen.

Gerelateerde artikelen met Radio Binnestad haalt recordbedrag op voor Kidzbase

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht