Nieuws

Racoon komt naar Limburg!

AMSTERDAM – Racoon gaat in april op tour langs de Nederlandse clubs.  De Zeeuwse band ondersteunt het nieuwe album “Look Ahead And See The Distance”. Het worden de eerste optredens met de nieuwe bassist Maarten van Damme. De kaartverkoop van de shows start zaterdag 17 februari om 10:00 uur via de websites van de zalen.

Racoon heeft net de nieuwe single ‘Soon’ uitgebracht en zit momenteel vol in de voorbereidingen voor de Ziggo Dome show van 28 april. “Het repeteren met Maarten geeft nieuwe energie aan Racoon. Om hem niet meteen voor de leeuwen te gooien 28 april in de Ziggo Dome, gaan we eerst op clubtour. We hopen dat de fans Maarten een warm welkom geven!”, aldus Bart van der
Weide.

De band tekende deze week ook een contract bij Sony Music voor ondermeer een release van “Look Ahead And See The Distance” in België. Racoon is daarmee terug bij de muziekmaatschappij die 20 jaar geleden aan de basis van het succes stond met de release van ‘Feel Like Flying’. Ter ondersteuning van de Belgische release van het album, speelt Racoon alvast een eerste clubshow op 23 maart in Hamont-Achel.

Racoon is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en staat op 28 april in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naar goede gewoonte wisselt Racoon het nieuwe materiaal af met grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Almost Made It’.

Clubtour Racoon
13 april – Muziekgieterij, Maastricht
18 april – Bosuil, Weert
20 april – Doornroosje, Nijmegen
21 april – Hedon, Zwolle
26 april – Metropool, Hengelo
28 april – Ziggo Dome, Amsterdam

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17 februari om 10:00 uur via de websites van de
zalen.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht