Nieuws

Raadpop pakt op 27 en 28 mei uit op nieuwe Locatie met Nederlandse topbands

Niemand minder dan ROWWEN HÈZE, SON MIEUX, SUZAN & FREEK, REMME, RONDÉ, DEWOLFF, THE BRUCEBAND, THE PINK FLOYD SOUND EN FEVER OF LIFE staan op 27 en 28 mei in Nederweert op sportpark De Bengele tijdens de 6e editie van RaadPop.

RaadPop is in een geheel nieuw jasje gestoken. Niet alleen de locatie op Sportpark De Bengele is nieuw maar ook het feit dat het een overdekt festival is in een grote festivaltent met voldoende ruimte om te schuilen tegen regen of even een schaduwrijk plekje op te zoeken.

 

Het programma

Vrijdag 27 mei gaat het terrein om 17.00 uur open en start het programma om 18.00 uur met Georgia van Etten, een van oorsprong Australische soul-blues zangeres. Daarna volgt Son Mieux, die met hun energieke optreden elke festivaltent op zijn kop kan zetten. Om 21.00 uur is het tijd voor de psychedelische bluesrock van het powertrio DeWolff. En de eerste festivaldag wordt afgesloten met Rowwen Hèze die als geen ander in staat zijn om een ouderwets gezellig feestje te bouwen.

 

Zaterdag 28 mei opent RaadPop om 13.00 uur de deuren en bijt Fever of Live om 13.45 uur de spits af. Om 15.15 uur neemt Remme het stokje over en zal zeker zijn EK hit ’The Moment’ ten gehore brengen. The Pink Floyd Sound en The Bruceband hoeven geen nadere intro. Met een schare trouwe fans zijn beide bands de opmaat naar het avondgedeelte. Dat begint om 21.00 uur met de indiepopband Rondé, opgericht in 2014 en momenteel volop in de picture met ‘Hard To Say Goodbye’. Niemand minder dan het meest succesvolle duo in de Nederlandse taal Suzan & Freek, sluit op 28 mei waardig Raadpop 2022 af.

 

Tickets Tickets zijn vanaf nu te koop. Dagkaarten zijn €35 in de voorverkoop (exclusief €1 servicekosten), aan de dagkassa € 42,50. Een weekendticket €60 (exclusief €1 servicekosten). Geen weekendtickets aan de dagkassa. Tickets zijn online verkrijgbaar via Eventix of in Nederweert bij De Kleine Winst, Bruna en Albert Heyn Heerschap(start verkoop 15 maart met een spaaractie voor RaadPoptickets). In Ospel bij De Prins en in Weert restaria Jaco, Boshoven.

 

Wanneer: 27 en 28 mei 2022 Waar: sportpark De Bengele Nederweert Wat: festival met top bands uit NL afgewisseld met cover- & tribute bands

 

Kortom RaadPop. powered by Bospop, daar moet je bij zijn. Volg RaadPop op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws of kijk voor meer informatie over het festival op www.raadpop.nl

Gerelateerde artikelen met Raadpop pakt op 27 en 28 mei uit op nieuwe Locatie met Nederlandse topbands

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht