Nieuws

Queen’s Pleasure Wint Imagine Netherlands

MAASTRICHT – Garage rockband Queen’s Pleasure uit Noord-Holland heeft zondag 16 december Imagine Netherlands gewonnen in de Muziekgieterij. 

Queen’s Pleasure werd door provinciale popkoepelorganisatie GRAP genomineerd en door een jury bestaande uit artist manager Ahmed Abdi, singer-songwriter en coach Nina June, en muzikant en mede-oprichter van Pinguin Radio Bazz bekroond als winnaar van Imagine Netherlands.

“Queen’s Pleasure is de terechte winnaar van Imagine Netherlands; een raar, eigen, muzikaal monster waar je niet omheen kunt!”, aldus Bazz. De jury gaf aan onder de indruk te zijn van het talent en bood aan de act te willen begeleiden in de aanloop naar de internationale finale. Dit sluit aan op het credo van Imagine waar de winnaars ieder intensieve begeleiding krijgen in de vorm van workshops, coaching en uitwisselingen met andere deelnemende landen.

Imagine Netherlands wordt mogelijk gemaakt door:

Provincie Limburg, Gemeente Maastricht, POPnl, Muziekgieterij, Pinguin Radio en 1Limburg. Bij POPnl zijn aangesloten: Kunstloc (Noord-Brabant), CAF (Flevoland), Friesland Pop (Friesland), GRAP (Amsterdam), Popradar (Den Haag), K&C (Drenthe), NH-Pop (Noord-Holland), De Coöperatie (Utrecht), POPGroningen (Groningen), Poppunt Overijssel (Overijssel), Popunie (Rotterdam), ZB (Zeeland) en Pop in Limburg (Limburg).

Gerelateerde artikelen met Queen’s Pleasure Wint Imagine Netherlands

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht