Nieuws

Puyn: Videoclip Spirituele Leven online!

Op 15 september is het zover en brengt Puyn hun langverwachte EP getiteld Zooi uit. Om de spanning alvast op te bouwen heeft de punk/rap/metal-band de videoclip van Spirituele Leven online geknald. En die is zeker de moeite waard om te checken!

Puyn, je weet wel, die band die anders is dan anders. Door de spraakmakende combinatie van muziekstijlen. Bekend van de meeschreeuwer Goeie Monster en heel veel vette optredens in de regio. Die band dus, heeft de afgelopen maanden in de studio rondgehangen.

Nieuwe EP Zooi

Het resultaat: vijf kekke plaatjes waaronder Spirituele Leven. De andere nummers blijven nog even een verrassing. Tot 15 september, want dan presenteren de rockers uit Midden-Limburg hun meesterwerkje in Café de Mân in Weert.

Puyn sound

Een tipje van de sluier. Op de EP Zooi staan twee Engelstalige en drie Nederlandstalige nummers. De boys borduren voort op de bekende Puyn-sound waarbij punk, rap en metal in de mix worden gegooid. Maar er zijn ook invloeden uit andere muziekstijlen aan toegevoegd. Hoe dat klinkt? Tja, nog even geduld!

EP release 15 september 2017 in Café de Mân, Bassin 6 in Weert.
Deuren geopend vanaf 21.00 uur.
Gratis entree!
Meer info: www.thisispuyn.nl

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht