Projecten

Young Professionals platform

Community | Educatie | Netwerk | Provinciaal |

Sinds de zomer van 2022 biedt Pop in Limburg begeleiding aan bij de eerste stappen in deze dynamische wereld. Of je nu bezig bent met het boeken van acts, het managen van artiesten, het opzetten van een platenlabel, het promoten of produceren van evenementen, of je op een andere manier wilt ontwikkelen, bij ons vind je ondersteuning buiten de schoolbanken.

Wij begrijpen dat iedereen zich op een unieke manier ontwikkelt, maar toch veel overlap kan ervaren in deze branche. Daarom bieden wij de juiste ondersteuning om te ontdekken wat jouw positie in de industrie is, hoe je je staande houdt in deze dynamische branche en hoe je jouw netwerk kunt uitbreiden.

Pop in Limburg heeft een scala aan activiteiten ontwikkeld om jou te ondersteunen, zoals sessies waarin je leert hoe je je eigen grenzen bewaakt, kennissessies met doorgewinterde muziekprofessionals die hun persoonlijke verhaal delen, gezamenlijke bezoeken aan conferenties zoals ESNS, werkbezoeken naar podia om daar achter de schermen te kijken, en nog veel meer. Bovendien organiseren wij activiteiten op basis van jullie behoeften. Ons motto: u vraagt, wij draaien. Voor degenen die net iets meer 1 op 1 begeleiding nodig hebben, kunnen we je koppelen aan een mentor en een buddy, zodat je in een veilige omgeving kunt groeien.

Young Professionals platform is toegankelijk voor iedereen die aan onderstaande eisen voldoet:

 • Je bent tussen de 20 en 30 jaar
 • Je roots komen uit Limburg of je woont in Limburg
 • Je hebt de motivatie en interesse om je in dit vakgebied te ontwikkelen

Inschrijven voor het Young Professionals platform kan 1 keer per jaar. De inschrijfronde openen we ieder jaar rond de maand mei. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Doel Young Professionals platform

Het doel van dit platform is om Young Professionals in de muziekindustrie in de provincie Limburg de mogelijkheid te bieden om zich professioneel te ontwikkelen en hun netwerk uit te breiden. Dit gebeurt in de vorm van een community waarin kennis en ervaringen worden gedeeld en waarin persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid centraal staan.

Het project heeft als doel om Young Professionals te ondersteunen bij het opbouwen van een carrière in de muziekindustrie en het verminderen van stress en druk die vaak gepaard gaan met deze sector zodat zij naast een vliegende start ook een duurzame carrière kunnen opbouwen. Door het delen van persoonlijke verhalen en het aanbieden van inzichten uit de muziekindustrie wil het project Young Professionals inspireren en motiveren om hun carrière in de muziekindustrie verder te ontwikkelen. Daarnaast moet het platform een brug slaan tussen de jonge professionals en de bestaande muzieksector in Limburg en zo bijdragen aan de versterking van de muziekindustrie in de regio. Het uiteindelijke doel is om een waardevolle bron te worden voor Young Professionals in de muziekindustrie in Limburg, waarbij het platform een belangrijke rol speelt bij het versterken van de muziekindustrie in de regio.

 • Het bieden van mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en netwerkuitbreiding:
  Young professionals in de muziekindustrie hebben vaak behoefte aan kennis en ervaringen van anderen om zichzelf verder te ontwikkelen. Door het creëren van een community waarin deze informatie kan worden gedeeld, wordt er een omgeving gecreëerd waarin young professionals hun vaardigheden en netwerk kunnen uitbreiden. 
 • Mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling centraal stellen:
  De muziekindustrie is een sector waarin vaak veel druk en stress komt kijken. Door mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen, wordt er geprobeerd om deze negatieve aspecten van de sector te verminderen en young professionals te ondersteunen bij het vinden van een gezonde balans. Dit kan ook helpen bij het opbouwen van een duurzame carrière in de sector.
 • Inspireren en motiveren:
  Door het delen van kennis en ervaringen en het aanbieden van inzichten uit de muziekindustrie met muziek professionals die al verder zijn, wilt het project young professionals inspireren en motiveren om hun carrière in de muziekindustrie verder te ontwikkelen. Dit kan bijdragen aan het creëren van een innovatieve en succesvolle muziekindustrie in Limburg.
 • Het versterken van de muziekindustrie in de regio: Door een waardevolle bron te worden voor Young Professionals in de muziekindustrie in Limburg, kan het project bijdragen aan het versterken van de muziekindustrie in de regio. Dit kan leiden tot meer kansen en mogelijkheden voor Young Professionals en bijdragen aan de economie van de regio. 

Activiteiten agenda

Kijk voor de activiteiten naar onze algemene agenda.

Let op: deze inzichten uit de muziekindustrie zijn voor iedereen toegankelijk!

Ik wil me inschrijven voor het Young Professionals platform

Je kunt je inschrijven voor het Young Professional Platform via onderstaande knop.

Deelnemers

Martijn Belleflame
Ik ben Martijn Belleflame, een 22-jarige programmeur gespecialiseerd in pop en dance. Momenteel werk ik als programmeur pop & dance bij de ECI cultuurfabriek en als zzp’er voor artiesten en festivals zoals Pinkpop en Bevrijdingsfestival Limburg. Mijn ambitie is om te groeien in de muziekindustrie door bij grotere popzalen te werken en uiteindelijk boekingsagent te worden voor MOJO/Friendly Fire. Mocht ik de muziekindustrie ooit zat zijn, ga ik aan de slag bij de Efteling. Ik ben sinds day one betrokken bij het platform en zit hier vooral bij omdat ik kennis delen belangrijk vind. Daarnaast wil ik op de hoogte blijven van wat er gebeurt in de Limburgse en Nederlandse muziekindustrie en wil ik graag netwerken. Als laatst wil ik kennis ophalen bij gevestigde professionals in de Nederlandse muziekindustrie om zo mijzelf als professional te blijven ontwikkelen.

martijn@fenix-agency.eu

 

 

Luuk Cuijpers
Ik ben Luuk Cuijpers, 24 jaar geleden ben ik geboren in Limburg, maar sinds het afronden van mijn studie in 2023 blijven hangen in het fijne Breda. Mijn freelance avontuur begon als ‘Geweun Luuk’ in 2022 en heeft me al een aantal mooie klussen opgeleverd. Zo werk ik als backstage producent bij Pinkpop, ben ik te vinden als productieleider en preproducent bij Poppodium Grenswerk en heb ik een aantal opdrachten mogen doen voor Crew Department op o.a. Lowlands & Rolling Loud.

Momenteel lonkt de uitdaging om als recent afgestudeerde meer stabiliteit te vinden binnen de sector en mijn vleugels uit te slaan door nieuwe uitdagende (backstage)productieklussen aan te nemen, zowel binnen als buiten Limburg. Iets waarin het platform mij wellicht kan ondersteunen.

 

Lucas Lejeune
Ik ben Lucas Lejeune, 19 jaar en momenteel student aan HBO Fontys in Tilburg. Sinds mijn dertiende presenteer ik met trots mijn radioprogramma, Lucas ON AIR. Elke week, op vrijdagavond, tussen 19:00 en 21:00 interview ik Limburgse artiesten en mensen uit de muziekwereld, en bespreek ik games, technologie en Duitse hits. Je kunt mijn programma volgen via https://rtvmaastricht.nl/radio/visualradio.

Mijn ultieme doel is om ooit mijn show op een nationale radiozender te mogen presenteren. Ik werk hard aan de bekendheid van mijn programma en ben dankbaar voor de steun van de Limburgse artiesten die wekelijks deelnemen. Mijn netwerk telt inmiddels talloze enthousiaste artiesten, wat enorm veel voor me betekent.

Dit platform helpt me om in contact te komen met artiesten, bands, pluggers, boekers en andere mogelijke gasten voor mijn programma. Dankzij Pop in Limburg / het YP platform heb ik al veel succesvolle uitzendingen kunnen maken. Als journalist in opleiding ben ik altijd op zoek naar unieke verhalen en gedreven mensen in het vak, en daarvoor zit ik bij Pop in Limburg op de juiste plek.

lucasonair29@gmail.com

 

Fabian Hamers
Mijn naam is Fabian Hamers, een 31-jarige Audio Engineer uit Nederland. Ik heb een passie voor het creëren van sensationele live-ervaringen voor artiesten en hun publiek. Ik heb een uitgebreide ervaring in de muziekindustrie en heb samengewerkt met een breed scala aan artiesten, van lokale bands tot wereldberoemde acts.

Gespecialiseerd in systeemtechniek voor geluid op grote schaal, maar ben ook werkzaam als FOH en Monitor mixer en spendeer ik zo nu en dan wat tijd in mijn opnamestudio. Daarnaast heb ik een innovatieve aanpak ontwikkeld die wordt gebruikt om efficiëntie te verbeteren, kosten te verminderen en nieuwe kansen te creëren voor groei. Dit gepaard met een eigen geschreven software voor live bands, maakt het een snelle manier van werken!

Daarnaast ben ook de oprichter en algemeen directeur van DB Professional B.V., een bedrijf dat zich richt op de technische ondersteuning van A-klasse artiesten op het gebied van touren en productieontwerp voor geluid, licht, video, rigging en algemene productie.

Ik ben een gedreven en ambitieuze professional die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn expertise kan gebruiken om een positieve impact te hebben op de muziekindustrie. Mijn droomfunctie is feitelijk al werkelijkheid geworden, maar ik ambieer in de toekomst een bedrijf te leiden dat gelijktijdig meerdere bands en artiesten technisch vertegenwoordigt, waar bands trots kunnen vertellen dat ze onze technische ondersteuning krijgen.

Ik ben lid van dit platform om nauwere banden te smeden met lokale en Nederlandse bands. Mijn doel is hen de kwaliteit te bieden die we normaal voor onze artiesten in het buitenland waarborgen.

fabian@db-professional.com

 

Nina Leijten
Mijn naam is Nina Leijten en ik ben 21 jaartjes jong. Momenteel vul ik de rol als barhoofd bij poppodium Nieuwe Nor en als Shiftleader bij Jumpsquare Kerkrade. Afgelopen jaar heb ik de mooie kans gekregen om artiesten begeleider op Pinkpop te zijn, dit doe ik bij de stille jan. Verder kun je mij ook als stagemanager vinden bij de Nieuwe Nor en achter de bar bij Timeless festival. Mijn toekomstdroom is om in de evenementenbranche door te breken als tourmanager of als organisator van verschillende evenementen. Mijn deelname aan dit platform heeft als doel om mijn netwerk uit te breiden en nieuwe ervaringen op te doen in de bruisende evenementenwereld. Als Young Professional hoop ik hier waardevolle ondersteuning te vinden en te leren over belangrijke zaken in deze sector, zoals het opstellen van contracten en meer.

leijtennina@gmail.com

 

Yentl Meijers
Mijn naam is Yentl Meijers en ik ben 22 jaar jong. In september begin ik aan het laatste jaar van de Herman Brood Academie, waar ik de richting Music Industry Professional volg. Na mijn afstuderen ben ik klaar om verdere stappen te zetten binnen de muziekindustrie.

Momenteel ben ik al actief bezig in de muziekindustrie. Naast mijn studie vervul ik verschillende functies, waaronder Productieleider bij Popronde, Productieleider/Advancing bij Misty Fields en Productieleider bij Poppodium Volt. Daarnaast werk ik als zelfstandig ondernemer onder mijn ZZP-bedrijf YMEA (Yentl Meijers Events & Artists), waarbij ik betrokken ben bij festivals als Roadburn, Lowlands en niet te vergeten Pinkpop. Bij Pinkpop heb ik het voorrecht om de hele maand aanwezig te zijn als Productie Runner.

Mijn droom is om ooit deel uit te maken van het vaste productieteam van een prestigieus festival zoals Pinkpop. Ik geniet van pre-productiewerk, maar ook op de festivaldagen zelf boeit alles wat zich on stage afspeelt mij enorm. Daarnaast staat tourmanagement hoog op mijn verlanglijstje, waarbij ik betrokken zou zijn bij de pre-productie en het regelen voor bands.

Ik maak deel uit van dit platform, omdat ik dit zie als een geweldige kans om als Young Professional beter begeleid te worden in mijn zoektocht. Hier kan ik hulp krijgen bij zaken zoals netwerken, het vinden van klussen en het vragen om advies, naast het genieten van gezelligheid. Er ontstaan steeds meer leuke samenwerkingen binnen het team en we zien elkaar steeds vaker op verschillende festivals, wat de ervaring verrijkt.

yentlmeijers@ymea.contact

 

Pien Lormans
Mijn naam is Pien Lormans. Ik ben 24 jaar oud en woon nu 3 jaar in Maastricht. Recentelijk ben ik geregistreerd als ZZP’er bij de Kamer van Koophandel onder de naam ‘LORI’. Mijn focus ligt op marketing- en evenementendiensten. In de wereld van muziek en evenementen ben ik breed inzetbaar als ZZP’er, met een specialisatie in marketing.

Mijn ambitie reikt verder dan alleen marketing. Ik zou graag mijn expertise willen uitbreiden bijvoorbeeld op het gebied van management, zoals project-, productie- of artiestenmanagement, binnen de muziek- en evenementensector. Wat betreft een specifieke ‘droomfunctie’, zie ik mezelf graag groeien binnen de sector, omdat het gepaard gaat met creativiteit, leuke samenwerkingen, diversiteit, muziek, vaak zichtbare resultaten en nog veel meer. Deze aspecten sluiten goed aan bij mij als persoon en geven mij veel voldoening. Buiten dat vind ik het leuk om bezig te zijn met muziek en mij hierin verder te ontwikkelen.

Mijn deelname aan dit platvorm is wegens de wens om mijn kennis te vergroten, informatie te verzamelen en connecties te leggen binnen de muzieksector. Ik wil mijzelf graag professioneel verder ontwikkelen, vooral hier in de regio. Er valt zoveel te ontdekken en te ondernemen, maar soms bevindt het zich net buiten het directe zicht.

contact.studiolori@gmail.com

 

Thijs Linskens
Ik ben Thijs Linskens, 26 jaar en woon in Oostrum. Momenteel draag ik verschillende petten: ik ben medeoprichter en boeker bij Schmetterling Records, tevens marketeer bij Jera On Air en programmeur bij Zomerparkfeest. Mijn droomrol is om programmeur te worden bij een poppodium.

Deelname aan dit platform zie ik als een kans om mijn netwerk uit te breiden. Hier heb ik al veel gelijkgestemde provinciegenoten ontmoet, allemaal met dezelfde passie voor muziek als ik. Bovendien vind ik het waardevol om mensen te leren kennen die andere facetten van de muziekindustrie belichten. Ik hoop dat dit platform me in staat stelt om mijn kennis te vergroten en tegelijkertijd op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen de Limburgse muziekscene.

thijs@schmetterlingrecords.nl

 

Daniek Lautenbach
Ik ben Daniek Lautenbach a.k.a. HUH?, 22 jaar oud, geboren in Assen, getogen in Kerkrade en afgestudeerd in evenementenorganisatie. “Heel sociaal en extravert” is hoe anderen mij vaak beschrijven. Ik houd ervan om verhalen aan te horen, te delen en te creëren met anderen. Mensen helpen en inspireren is mijn missie. Dit wil ik realiseren door het bieden van mijn expertise: evenementenorganisatie & techno. Door het organiseren van de leukste en mooiste feesten, hoop ik mensen een ervaring aan te kunnen bieden die ze ‘even nodig hadden’. Hierbij hoop ik hun ontspanning, inspiratie en nieuwe inzichten te geven. Niet alleen als organisator backstage, maar ook als DJ op het podium. Het is belangrijk ervan bewust te zijn dat dit alleen haalbaar is middels hard werk en discipline. Dat moet je niet alleen willen, daar moet je van houden.

Ik heb mijn eigen eenmansbedrijf in evenementenorganisatie & support: Danieks Bedrijf. Ook ben ik werkzaam bij Poppodium Nieuwe Nor (Heerlen) als Barhoofd & Stagemanager. Verder heb ik een aantal gigs en ideeën op de planning staan als DJ, artiestennaam: HUH?.

Ik hoop later mijn eigen club te hebben met feestconcepten die binnens- en buitenshuis georganiseerd zullen worden. Verder hoop ik een mooie, invloedrijke carrière op te kunnen bouwen als techno DJ & producer carrière.

Bij Pop in Limburg hoop ik mijn kennis van het vakgebied compleet te maken en te leren van de echte professionals binnen het werkveld. Verder hoop ik eindelijk mijn debuut te maken als organisator binnen het werkveld met Pop in Limburg als ondersteuning tijdens deze ‘Leap of Faith’.

danieklautenbach@gmail.com

 

Anouk van Ooijen
Ik ben Anouk van Ooijen, 22 jaar jong. Op dit moment werk ik bij Doomstar Bookings, waar ik me bezighoud met backoffice support en productie voor festivals. Daarnaast ben ik als ZZP’er actief voor andere festivals en organisaties binnen de metal scene.

Mijn droomfunctie is eigenlijk wel een plek bemachtigen bij het grootste metalfestival ter wereld, Wacken Open Air. Daarnaast koester ik de wens om mijn expertise uit te breiden in tourmanagement.

Ik maak deel uit van dit platform omdat ik het geweldig vind om in contact te blijven met andere jonge professionals in de muziekindustrie. Hier kunnen we ons netwerk verbreden, van elkaar leren en onze kennis vergroten. Het is een kans om samen te groeien en te excelleren.

avo-productions@outlook.com

 

Bob Geerling
Ik ben Bob Geerlings, 25 jaar jong. Momenteel ben ik een veelzijdige duizendpoot in de Hip-Hop scene, zowel als zelfstandige als binnen mijn rol als Junior Artist Manager bij Heads Up Management. Als artiest, producer, engineer en grafisch vormgever werk ik aan diverse facetten van de muziekindustrie. Ook ben ik de trotse eigenaar van O-Sevens en Artists Are CEOs.

Mijn droom is om binnen mijn nieuwe onderneming, ‘Artists Are CEOs’, een gestroomlijnde methode te ontwikkelen voor diverse processen in de moderne muziekindustrie. Als zelfstandig ondernemer binnen de muziekindustrie streef ik naar creatieve uitdagingen zoals het creëren van eigen muziek, songwriting, productie, engineering, grafisch ontwerp en het bedenken van marketingstrategieën.

Ik ben deel van dit platform met als doel mijn kennis en netwerk te vergroten. Door deelname hoop ik mijn vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe contacten op te doen in de bruisende muziekwereld.

info@o-sevens.com & bob@heads-up.nl

 

Ruben Schalleij
Mijn naam is Ruben Schalleij, en ik ben 22 jaar oud. Ik ben geboren in Echt en momenteel woon ik in Utrecht.

Op dit moment werk ik bij Grey Men, een onconventioneel belasting- en financieel kantoor dat zich richt op de entertainment- en mediabranche. Hier specialiseer ik me in het financiële beheer van artiesten en bied ik zakelijke, financiële en fiscale ondersteuning aan creatieve ondernemers en bedrijven. Ik ben gestart in augustus 2023 als ‘junior medewerker financiële praktijk’ en ben momenteel in opleiding tot client manager.

Mijn groeiende rol bij Grey Men sluit nauw aan bij mijn ambities in deze sector. Een functie waar ik naar opklim binnen het bedrijf. Daarnaast is het vervullen van een managementrol voor een of meerdere artiesten waar mijn passie naar uitgaat, altijd al een jongensdroom geweest.

Mijn deelname aan dit platform is gericht op het uitbreiden van mijn netwerk binnen de Limburgse muzieksector en daarbuiten. Bovendien wil ik mijn algehele kennis van de industrie blijven vergroten en bijdragen aan mijn professionele ontwikkeling. Hier vind ik de gelegenheid om te leren en te groeien in een omgeving van gelijkgestemde professionals.

ruben.schalleij@gmail.com

 

Anne Grubben
Ik ben Anne Grubben, 23 jaar jong. Vanaf het begin van 2023 vervul ik de rol van Junior Marketeer bij Poppodium Grenswerk in Venlo.

Mijn droomfunctie is er een waarin ik dagelijks bezig ben met het verbinden van fans met artiesten, oftewel fanbase management zoals ik het zelf noem (haha). In mijn werk hecht ik veel waarde aan creatieve vrijheid en ruimte om net dat beetje extra te doen voor artiesten, fans of merken. Als Junior Marketeer kan ik al veel van deze passie tot uiting brengen, en ik heb de ambitie om hierin verder te groeien. Mijn reis heeft nog veel ervaringen in petto, en ik kijk ernaar uit om me verder te verdiepen in rollen zoals A&R, Influencer Marketeer of Artist Branding.

Mijn deelname aan dit platform heeft te maken met mijn tijd in Tilburg, waar ik omringd werd door creatieve geesten en vaak talks bijwoonde, zoals Rock Your Business in Melkweg of lezingen in Pakhuis de Zwijger. Na mijn studie keerde ik terug naar Limburg en miste ik een netwerk in de regio waar creatieve professionals samenkwamen, inspirerende talks werden gehouden en mensen elkaar motiveerden. In mijn ervaring was de band en gemeenschap van de creatieve industrie hier minder sterk aanwezig. Voor mij biedt Pop in Limburg de perfecte basis om een netwerk op te bouwen in mijn thuisregio. Ik kijk ernaar uit om van elkaar te leren en elkaar te inspireren, omdat ik zeker weet dat Limburg barst van het talent!

 

Lieke Lenders
Ik ben Lieke Lenders, 29 jaar oud, en ik woon in Venlo. In mijn vrije tijd geniet ik van het bezoeken van festivals en feestjes, en breng ik tijd door met mijn vrienden.

Op dit moment vervul ik de rol van Dance / HipHop programmeur bij Poppodium Grenswerk in Venlo. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor ons online radiostation, TrapLab Radio. Elke vrijdag verzorgen we een live uitzending.

Mijn droomambities omvatten het creëren van een eigen festival in de omgeving van Venlo, met de focus op underground elektronische genres. Daarnaast zou ik graag mijn eigen boekingskantoor opzetten.

Mijn deelname aan dit platform is ingegeven door de wens om professionals binnen dit vakgebied in deze regio te ontmoeten en mijn netwerk uit te bouwen. Het biedt me een kans om waardevolle contacten te leggen en te leren van gelijkgestemde individuen.

lieke@grenswerk.nl

 

Marita Hamers
Mijn naam is Marita Hamers, en ik ben 26 jaar uit Sittard.

Momenteel werk ik als zzp’er en vervul ik de rollen van productieleider en artiestenmanager. Mijn werk strekt zich uit over diverse organisaties, waaronder Pop in Limburg, Pinkpop, Kunstbende Limburg en Nederlandse Dansdagen. Als manager ben ik verantwoordelijk voor de bands Martin Sillen en Tizaan Alphonso Collective.

Op dit moment zit ik precies waar ik wil zijn binnen mijn vakgebied. In de toekomst wil ik me graag verder ontwikkelen binnen mijn huidige functies. Bovendien heb ik de wens om nieuwe manieren te ontdekken om het culturele werkveld onderling te verbinden.

Mijn deelname aan dit platform heeft te maken met mijn bewondering voor de diversiteit aan activiteiten van andere young professionals. Het feit dat we allemaal verschillende functies binnen de sector bekleden, draagt bij aan een rijke leerervaring. Een ruimte als deze, waar vragen gesteld kunnen worden, is van onschatbare waarde voor zowel beginnende als ervaren young professionals. Het is een plek waar we van elkaar kunnen leren en waardevolle interacties kunnen aangaan.

 

Lavinea Kasper
Mijn naam is Lavinea Kasper, ik ben 20 jaar oud. Momenteel werk ik bij De Oefenbunker, waar ik me bezighoud met pre-productie en fungeer als productieleider. Mijn betrokkenheid begon in augustus 2022 toen ik aan mijn stage begon, en na mijn stage in januari ben ik er blijven werken. Dit doe ik buiten mijn schooltijd om. Daarnaast volg ik een voltijd studie eventproducer en ga ik nu mijn laatste jaar in.

Hoewel ik nog niet exact weet wat ik wil doen, is mijn interesse gericht op de productiekant. Of dit nu bij festivals is of in podia, ben ik nog aan het verkennen. Young Professionals is een waardevol platform om te ontdekken wat ik wil ondernemen na mijn opleiding. Door deel te nemen aan kennissessies en evenementen, hoop ik niet alleen mijn richting te bepalen, maar ook veel te leren over diverse aspecten van evenementenorganisatie. Ik heb me aangemeld omdat dit voor mij een unieke kans lijkt om een kijkje te nemen in de wereld van evenementen.

lavinea0205@hotmail.com

 

 

Contact

Contactpersoon:Marije van Veen
Organisatie:Pop in Limburg
Categorie: Community Educatie Netwerk Provinciaal

Terug naar projecten

Wil je meer weten over onze projecten? Of heb je andere vragen?

Neem contact met ons op