Projecten

Tot overmaat van ramp

Provinciaal |

In samenwerking met Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 Limburg kwam het televisie programma ‘Tot overmaat van ramp’ tot stand om de evenementensector onder de aandacht te brengen. Verschillende Limburgse artiesten laten zich dan ook van hun beste, en meest creatieve kanten, zien om u te entertainen in deze ”donkere tijden”.

Vanuit Pop in Limburg hebben wij een steentje bij kunnen dragen aan de muzikale programmering. Zo zie je onder andere: Elle Hollis, A Minor Problem , Dishwasher_ , MADOUX, Couple, Tizaan Alphonso , Endeavour , Martin Sillen, Etan Huijs – Music, BlabberMouf en Ar-Jane. Deze artiesten zorgen voor een spetterend optreden en houden zo, samen, de evenementensctor ‘alive and kicking’.

Elke zondag om 18:00 en 21:00 uur is er een nieuwe aflevering te zien, op L1 Limburg, vol met nieuwe artiesten en optredens. Heb je de uitzending gemist? Op woensdag en vrijdag, om 21:00, zijn er herhalingen te zien op L1 TV. Kijk jij ook mee?

Kijk

Muziekprogrammering seizoen 2

A Minor Problem
A Minor Problem, een band die altijd energiek op het podium verschijnt en zorgt voor veel interactie met het publiek, die even fanatiek staan mee te springen als de band zelf. De rockband kent vele stijlen in haar nummers, denk hierbij aan; poppunk, indie en een aantal hardcore nummers hier en daar. Oftewel; A Minor Problem zit vol energie en muzikale verrassingen. Met al genoeg ervaringen, grote optredens en hun hoge energie level is A Minor Problem de band om (samen met het publiek) er een feestje van te maken.

A Minor Problem waren te zien in de 2de aflevering van seizoen 2 (4 januari, 2021) en traden op met hun nummer ‘Talk About It’.

Elle Hollis
Hoewel deze singer-songwriter slechts uit een klein dorpje komt, haalt ze haar muziek kennis vanuit verschillende delen van de wereld en past ze deze kennis maar al te goed toe op haar muziek. Tijdens haar trip naar Stockholm, waar ze meer leerde over songwriting en de popcultuur, tekende ze dan ook haar publishing deal met Warner/Chappell. Als winnaar van ‘Nu of Nooit’ staat zij aan het begin van een succesvolle carrière.

Ellis Hollis was te zien in de 1ste aflevering van seizoen 2 (27 december, 2020) met haar zelfgeschreven nummer ‘Stay Up Here’.

Etan Huijs
Etan Huijs is een singer-songwriter uit Venray die van jongs af aan maar al te graag muziek maakt. Zijn muziek kan gezien worden als een kruising tussen melancholische folk en melodieuze pop. Met zijn muziek hoopt hij waardering te krijgen voor zijn nummers en helpt hij daarbij ook graag andere mensen(/kinderen) het creëeren van hun eigen muziek.

Etan Huijs was te zien in de 3de aflevering van seizoen 2 (11 januari, 2021). Hij speelde daar zijn zelfgeschreven nummer ‘Ghost Town’.

Dishwasher_
Wat allemaal begon als een afstudeerproject van Arno (de drummer van Dishwasher_) werd een groot muzikaal succes voor het trio. De band, die voornamelijk jazz speelt, heeft de afgelopen quarantaine tijd dan ook veel meer en nieuwe muziek kunnen maken. De band combineert meerdere, verschillende, genres om een unieke sound te creëren.

Dishwasher_ waren te zien in de 3de aflevering van seizoen 2 (11 januari, 2021) van ‘Tot overmaat van ramp’ en speelde hun eigen nummer genaamd ‘Alarm’.

Contact

Contactpersoon:Jesse Deledda
Organisatie:Een samenwerking van Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1
Categorie: Provinciaal

Terug naar projecten

Wil je meer weten over onze projecten? Of heb je andere vragen?

Neem contact met ons op

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen