Projecten

Tot Overmaat van Ramp

Provinciaal |

In samenwerking met Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 Limburg kwam het televisie programma ‘Tot overmaat van ramp’ tot stand om de evenementensector onder de aandacht te brengen. Verschillende Limburgse artiesten laten zich dan ook van hun beste, en meest creatieve kanten, zien om u te entertainen in deze ”donkere tijden”.

Vanuit Pop in Limburg hebben wij een steentje bij kunnen dragen aan de muzikale programmering. Zo zie je onder andere: Elle Hollis, A Minor Problem , Dishwasher_ , MADOUX, Couple, Tizaan Alphonso , Endeavour , Martin Sillen, Etan Huijs – Music, BlabberMouf en Ar-Jane. Deze artiesten zorgen voor een spetterend optreden en houden zo, samen, de evenementensctor ‘alive and kicking’.

Elke zondag om 18:00 en 21:00 uur is er een nieuwe aflevering te zien, op L1 Limburg, vol met nieuwe artiesten en optredens. Heb je de uitzending gemist? Op woensdag en vrijdag, om 21:00, zijn er herhalingen te zien op L1 TV. Kijk jij ook mee?

Kijk

Muziekprogrammering seizoen 2

A Minor Problem
A Minor Problem, een band die altijd energiek op het podium verschijnt en zorgt voor veel interactie met het publiek, die even fanatiek staan mee te springen als de band zelf. De rockband kent vele stijlen in haar nummers, denk hierbij aan; poppunk, indie en een aantal hardcore nummers hier en daar. Oftewel; A Minor Problem zit vol energie en muzikale verrassingen. Met al genoeg ervaringen, grote optredens en hun hoge energie level is A Minor Problem de band om (samen met het publiek) er een feestje van te maken.

A Minor Problem waren te zien in de 2de aflevering van seizoen 2 (4 januari, 2021) en traden op met hun nummer ‘Talk About It’.

Elle Hollis
Hoewel deze singer-songwriter slechts uit een klein dorpje komt, haalt ze haar muziek kennis vanuit verschillende delen van de wereld en past ze deze kennis maar al te goed toe op haar muziek. Tijdens haar trip naar Stockholm, waar ze meer leerde over songwriting en de popcultuur, tekende ze dan ook haar publishing deal met Warner/Chappell. Als winnaar van ‘Nu of Nooit’ staat zij aan het begin van een succesvolle carrière.

Ellis Hollis was te zien in de 1ste aflevering van seizoen 2 (27 december, 2020) met haar zelfgeschreven nummer ‘Stay Up Here’.

Etan Huijs
Etan Huijs is een singer-songwriter uit Venray die van jongs af aan maar al te graag muziek maakt. Zijn muziek kan gezien worden als een kruising tussen melancholische folk en melodieuze pop. Met zijn muziek hoopt hij waardering te krijgen voor zijn nummers en helpt hij daarbij ook graag andere mensen(/kinderen) het creëeren van hun eigen muziek.

Etan Huijs was te zien in de 3de aflevering van seizoen 2 (11 januari, 2021). Hij speelde daar zijn zelfgeschreven nummer ‘Ghost Town’.

Dishwasher_
Wat allemaal begon als een afstudeerproject van Arno (de drummer van Dishwasher_) werd een groot muzikaal succes voor het trio. De band, die voornamelijk jazz speelt, heeft de afgelopen quarantaine tijd dan ook veel meer en nieuwe muziek kunnen maken. De band combineert meerdere, verschillende, genres om een unieke sound te creëren.

Dishwasher_ waren te zien in de 3de aflevering van seizoen 2 (11 januari, 2021) van ‘Tot overmaat van ramp’ en speelde hun eigen nummer genaamd ‘Alarm’.

Ar-Jane

Arjanne Beukers is bloeiende singer-songwriter, afkomstig uit Geleen. Ze is vooral bekend om haar persoonlijke teksten en haar gevoelige stem en weet een oaze aan rust te creëren tijdens haar performances.

Ar-Jane was te zien in aflevering 11 van Tot overmaat van Ramp op 17 januari 2021 en trad op met haar zelfgeschreven nummer ‘Dive’.

Endeavour

Endeavour is een metalcore band uit Limburg die bestaat uit 5 leden. Hun muziek komt overeen met onder andere bands zoals; Architects en Northlane. De band is continu bezig met het uitbrengen van nieuwe en betere albums.

Zij waren te zien in aflevering 11 op 17 januari 2021 en wisten een sterke performance neer te zetten met hun nummer ‘Black Box ‘.

Martin Sillen

Martin Sillen deed mee aan de voorrondes van ‘Nu of Nooit’, tijdens deze voorrondes ontvingen ze veel positieve feedback en wisten zij een finaleplek te bemachtigen. Sindsdien werkt de band harder dan ooit aan hun weg naar succes.

Martin Sillen combineert met zijn band een stevige groove met harmonieën die afwisselend werken en uiteindelijke spanning doen opbouwen. Met alternatieve indie rock en catchy hooks zal Martin Sillen nog een langere tijd door jouw hoofd blijven dwalen.

Martin Sillen was te zien, in Tot overmaat van Ramp, in de 12de aflevering. Op zondag 24 januari 2021 traden zij op met hun eigen nummer ‘Not Your Hero’.

Tizaan Alphonso

Tizaan Alphonso is niet zomaar een artiest, hij onderscheidt zich van de andere artiesten doordat hij vele verschillende muziekinvloeden terug laat komen in zijn muziek. Denk hierbij aan onder andere; Jazz, Fushion en R&B. Tizaan Alphonso speelt, zingt en composeert al zijn nummers zelf en weet het publiek te laten genieten van zijn vrolijke muziek.

Op zondag 31 januari 2021 was Tizaan Alphonso te zien in de 13de aflevering van Tot overmaat van Ramp en trad hier op met zijn eigen geschreven nummer ‘Livin’ in the City’.

Couple

Couple is een internationale band die voornamelijk Jazz muziek (met elektrische instrumenten erbij) schrijft en speelt. De band heeft haar naam te danken aan de twee couples die de band vormen. Zo bestaat de band uit één ”couple” drummer Umberto Odone en uit Louise van den Heuvel op de bas. En bestaat het andere koppeltje uit Hyungjin Ee op de saxofoon en Chae Yeon Lee op de toetsen.  Samen spelen zij een interessante mix tussen dansbare en sentimentele muziek.

Zondag 21 februari was Couple te bewonderen op televisie (L1) bij Tot overmaat van Ramp. Zij speelden daar hun eigen gecreërde nummer ‘P On Water’.

MADOUX

Ze begon liedjes te schrijven in haar tienerkamer nadat ze de oude, klassieke gitaar had opgepikt die haar grootvader haar had nagelaten. De scheiding van haar ouders, de ups en downs van tienerliefdes – Madoux probeerde troost te vinden in de muziek. Ze studeerde aan de befaamde rockacademie in Tilburg, waar ze haar liefde verklaarde aan indiemuziek.

MADOUX was te zien in aflevering 15 van L1’s ‘Tot Overmaat van Ramp’ met haar eigen nummer ‘Runner’.

Blabbermouf

BlabberMouf trekt met zijn hiphop door heel Europa. Naar eigen zeggen werd hij door de jaren heen hartelijk ontvangen door Hip Hop-volkeren in Griekenland, Duitsland, Rusland, Litouwen, Bulgarije, Zwitserland, Luxemburg, België en Italië. De hoofdstad van Colombia, Bogota, was zijn eerste stap buiten het Europees continent. En vandaag weer gewoon in Heerlen met zijn snelle, tempo-wisselende raps

Blabbermouf was te zien in de 15de aflevering van Tot Overmaat van Ramp en trad daar op met zijn eigen single ‘AllDaWayLive’.

Daddy Unchained

In seizoen twee komt ook deze bijzondere band (bestaande uit 3 leden) ‘Daddy Unchained’ weer terug in een complicatie van alle bands. Met het nummer ‘Mototown’s Beach’ streven zij de klanken na van onder andere; Limp Bizkit en System of a Down.

Zij waren te zien in L1 uitzending ‘Tot Overmaat van Ramp’ op 7 maart 2021!

 

 

Contact

Contactpersoon:Jesse Deledda
Organisatie:Een samenwerking van Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1
Categorie: Provinciaal

Terug naar projecten

Wil je meer weten over onze projecten? Of heb je andere vragen?

Neem contact met ons op