Projecten

Stand Out

Landelijk | Talentontwikkeling | Wedstrijd |

Stand Out is een talentenjacht in rap, dans, zang en beats maken. Er zijn elk jaar voorrondes in heel Nederland met een finale in het Nijmeegs poppodium Doornroosje.

Voorrondes in vier steden
Stand Out is voor jongeren tussen de 11 en 30 jaar. Je kunt je inschrijven voor de disciplines rap, dans, zang en beats maken. Als je je inschrijft mag je tijdens één van de voorrondes je kunsten laten zien aan een jury, die bestaat uit bekende artiesten zoals Winne, Rochelle, Wantigga en Percy Kruythoff. Zij geven je feedback en kiezen wie er doorgaan. Er zijn vier voorrondes in vier steden.

Masterclasses en finale
Voorrondes overleefd? Dan mag je op meedoen aan een weekend met masterclasses. 16 acts gaan uiteindelijk door naar de finale in poppodium Doornroosje in Nijmegen.

Prijzen
Binnen elke discipline wint één winnaar 150 euro cash. Er wordt ook één hoofdprijs uitgereikt: een bedrag van 2500 euro, te besteden aan je eigen artistieke ontwikkeling.

Inschrijven
Je kunt je tot vijf dagen voor de voorronde van jouw keuze inschrijven. Dit doe je door een mail te sturen naar StandoutNL@gmail.com. Vermeld hierin je naam en leeftijd en geef aan voor welke discipline je je wil inschrijven en in welke stad je aan de voorronde wil meedoen. Deelname aan Stand Out is gratis.

Kijk

Contact

Organisatie:New Arts Nijmegen
Telefoonnummer: +31(0)243452132
Categorie: Landelijk Talentontwikkeling Wedstrijd
Looptijd:april t/m juni

Terug naar projecten

Wil je meer weten over onze projecten? Of heb je andere vragen?

Neem contact met ons op

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen