Projecten

Release Radar Limburg

Community | Netwerk |

In de Spotify- lijst ‘Release Radar Limburg’ vind je de nieuwste tracks van Limburgse bodem. De lijst wordt wekelijks bijgewerkt en elke maand uitgelicht bij publiek en muziekprofessionals. Iedereen is welkom zich aan te melden, als je maar actief bent in Limburg. Nieuwe tracks worden gedeeld op onze socials en daarnaast lichten we elke maand een artiest uit.

Meld je track aan
Per artiest wordt er maximaal 1 nieuwe track opgenomen in de playlist, bijvoorbeeld je nieuwe single. Alle genres zijn welkom!

Volg de lijst

Zorg ervoor dat je de lijst volgt op Spotify om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste Limburgse muziek. Alle tracks van 2024 staan in de Release Radar Limburg 2024 jaarlijst.

Partners

Door je track aan te melden voor onze Spotify-lijst wordt je muziek niet alleen onder de aandacht gebracht van muziekliefhebbers en professionals (zoals programmeurs van podia en festivals), maar ook van verschillende Limburgse media. Ben jij een muziekprofessional en wil jij ook als eerste nieuw talent op de radar krijgen? Mail naar evi@popinlimburg.nl en wij houden je voortaan maandelijks op de hoogte.

Voorwaarden

Voorwaarden voor de Release Radar Limburg

  • Je bent als artiest woonachtig of actief in Limburg.
  • Het is een eigen nummer.
  • Een nummer staat 3 maanden in de lijst en gaat dan naar de jaarlijst.
  • Is het nummer ouder dan 3 maanden? Dan gaat deze direct naar de jaarlijst.

Vragen over deze voorwaarden? Neem even contact met ons op!

Jaarlijsten

Contact

Contactpersoon:Evi Fernengel
Organisatie:Pop in Limburg
Telefoonnummer:046 – 202 1360
Categorie: Community Netwerk

Terug naar projecten

Wil je meer weten over onze projecten? Of heb je andere vragen?

Neem contact met ons op