Projecten

Popsport Limburg

Landelijk | Provinciaal | Talentontwikkeling |

Popsport is hét landelijke coachingsprogramma voor jonge, talentvolle bands, singer-songwriters, rappers, producers, enzovoorts die verder willen komen met hun eigen muziek. Je krijgt muziekinhoudelijke coaching van professionals, krijgt meer inzicht in de muziekbusiness en hoe je je daarin als artiest, muzikant of band kunt bewegen.

Het Popsport traject

In het coachingsprogramma draait het vooral om jou, jouw muziek of jullie act of band. Hoe ziet het volledige traject eruit? Het programma is opgedeeld in een regionaal én landelijk programma (Popsport NL). Het regionale traject (Popsport Limburg) loopt van januari tot juni en wordt georganiseerd door Pop in Limburg. In september start Popsport NL met uit elke provincie 1 act (de act die de meeste vooruitgang boeken in het regionale traject).

Popsport Network

Iedere muzikant die meedoet of ooit heeft meegedaan aan Popsport mag member worden van het Popsport Network. Hier kun je onbeperkt deelnemen aan extra workshopdagen in heel Nederland, speciale optredens, exclusieve sofa sessions met inspirerende artiesten, free tickets voor festivals & concerten en ontmoetingen met professionals uit de muziekbusiness.

Scroll naar onder voor meer info over Popsport Limburg!

Kijk

Het Popsport Limburg traject

Popsport programma

Het traject van Popsport bestaat uit het volgende:

 • Popsport begint met een kick-off; je ontmoet de andere deelnemende muzikanten van Popsport uit jouw regio! (met optreden, workshops en meeting met de trajectcoaches/juryleden)
 • Je krijgt workshops zoals: songwriting, stage performance, management, promotie & boekingen, bandcoaching en social media & marketing  (t.w.v. € 1.000,-).
 • Een tussentijds optreden tijdens 1 van de 2 Limburgse Tussentijdse Showcases.
 • Een fotoshoot en/of een opname in een studio (t.w.v € 500,-/1.000,-).
 • Een optreden tijdens de afsluitende Eindshowcase Popsport Limburg.
 • Kans op deelname aan het landelijke traject, waar je aan de slag gaat met een personal coach en workshops. Ook krijg je live studio opname mét videoclip tijdens de Popsport Live Sessions (t.w.v. € 3.000,-).
 • Iedereen die ooit heeft deelgenomen aan Popsport wordt lid van het Popsport Network, waar je ook na je deelname aan Popsport nog wat aan hebt. Wat je in het Network krijgt? Onbeperkte deelname aan alle workshopdagen, masterclasses en speelplekken in het landelijke Popsport Network (onbetaalbaar :)) Denk aan speelplek op het NFFimprovisatiesessie Nijmeegse Kunstnacht, vrijkaarten voor festivals (zoals Pinkpop!) en speelplekken bij Pinguin Showcases tijdens Eurosonic Noorderslag.

Voorwaarden voor deelname

 • Je bent tussen 14 en 21 jaar.
 • Je schrijft je eigen songs of maakt je eigen tracks.
 • Deelname kost € 200,- per act of € 100,- voor solo-artiesten.

Periode

 • Popsport Limburg: Werving vanaf september. Traject van januari tot en met mei
 • Popsport NL: Traject van juni tot en met december

Showcases & Bijeenkomsten

 • Start bijeenkomst: 15 januari – Muziekgieterij, Maastricht
  Tussentijdse Showcase #1: 17 maart – Oefenbunker, Landgraaf
 • Tussentijdse Showcase #2: 1 april – Theater Karroessel, Geleen
 • Eindshowcase: 2 juni – Nieuwe Nor, Heerlen

Inschrijven Popsport 2023

Doe meer met je eigen muziek! 

Popsport is hét platform voor muzikanten die willen knallen! Door mee te doen aan Popsport haal jij meer uit je muziek. Jouw netwerk krijgt een boost en je ontvangt coaching op maat van professionals uit de muziekindustrie. Ben jij tussen de 14 en 21 jaar en wil jij het liefst jouw muziek delen met de wereld? Meld je nu aan en laat ons zien waarom dat zo is! Dan stellen wij een traject voor je samen.

Aanmelden

Aanmelden voor het traject van 2023 niet meer mogelijk!
Deelname kost € 200,- per act of € 100,- voor solo-artiesten. Popsport heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan met een coronaproof online editie, dus het gaat sowieso door! Meld je aan via www.popsport.nl/aanmelden.
Mocht je al vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar: popsport@popinlimburg.nl

Deelnemers Popsport Limburg 2023

Doorstromer Popsport Limburg 2023: Aukje Hermanns
Op vrijdagavond 2 juni 2023 heeft in Poppodium de Nieuwe Nor in Heerlen de eindshowcase van Popsport Limburg 2023 plaatsgevonden. Daarin werd bekend gemaakt dat Aukje Hermanns doorstromer van Popsport Limburg is. Zij zal deelnemen aan het Popsport NL traject en kreeg tevens een dagticket voor Pinkpop. Deelneemster Yasmijn van Kesteren schreef volgens de trajectcoaches de meest originele song en won daarmee “Song van de dag”. Deelneemster Davina Demers had het meeste publiek meegebracht en won daarmee de publieksprijs. Beiden krijgen budget om zijn of haar logo te laten drukken op banners en stickers.

 

Dit zijn de Popsport deelnemers van 2023!

Davina Demers
Deze 19 jarige zangeres zingt al haar leven en droomt van niets anders dan muziek maken. Ze schrijft graag popmuziek met een indie-invloed. Ze laat zich inspireren door haar eigen ervaringen en dat wat zij tegenkomt in het leven.
Loeke Janssen
Loeke maakt iedereen stil met haar vol stemgeluid. Ze schrijft sinds kort haar eigen nummers en wisselt graag tussen piano en gitaar.
Yasmijn van Kesteren
Yasmijn schrijft Nederlandse singer-songwriter songs die haar aan het hart gaan. Ze houdt ervan om met woorden te spelen en hoopt mensen hier mee te inspireren.
Emma Jansen
Deze artiest, begeleidt zichzelf ontzettend cool op gitaar. Daarnaast gebruikt zij backingtracks die zij zelf heeft geproduceerd. Emma heeft liefde voor verschillende stijlen zoals rock, indie, jazz en nog meer. Tijdens haar performances neemt ze ons mee in haar zoektocht naar haar stijl.
Sjanneke Stavast
Wanneer deze meid het podium betreedt en haar mooie warme stem geluid laat klinken creëeert ze een fijne en rustige vibe. Ze schrijft zowel in het engels als het nederlands en wordt geïnspireerd door artiesten als Eloise & Dodie.
KieZpijn
Deze band maakt er graag een feestje van. Deze groep mensen is samen gebracht door de vooropleiding docent Muziek van het Conservatorium Maastricht.
Aukje Hermanns
Deze singer-songwriter uit Sittard neemt overal waar ze naar toe gaat haar gitaar mee. Ze schrijft teksten over moeilijke onderwerpen zoals mentale gezondheid. Met haar heldere klanken en fijn gitaarspel neemt ze je graag mee in haar gedachtegang.
ShemoJ
Shemoj is een jonge, allround rapster/zangeres met een passie voor Afro, trap en drill maar deze meid is zeker niet vies van een beetje pop in haar songs. Door haar Antilliaanse achtergrond combineert ze Engels en Nederlands graag met Papiamentse teksten om haar gevoelens over te brengen. Ook als je de Papiaments taal niet verstaat, voel je wat Shemoj wil overbrengen met haar muziek
Jada Posthuma
Deze meid vreest niet om moeilijke topics aan te snijden in haar songs. Dankzij haar vette stemgeluid en haar directe teksten voel je helemaal wat ze bedoelt. Dit vindt zij dan ook erg belangrijk, dat haar teksten de mensen raakt en de mensen kan inspireren.
Tess
Deze producer/singer-songwriter wordt geïnspireerd door Taylor Swift. Met haar catchy songs maakt ze iedereen vrolijk!

Deelnemers Popsport Limburg 2022

Doorstromer Popsport Limburg 2022: Saigai
Op zondag 5 juni 2022 heeft in Poppodium Volt in Sittard de eindshowcase van Popsport Limburg 2022 plaatsgevonden. Daarin werd bekend gemaakt dat Saigai doorstromer van Popsport Limburg is. Hij zal deelnemen aan het Popsport NL traject en kreeg tevens een dagticket voor Pinkpop. Deelneemster Norah Rhodes, schreef volgens de trajectcoaches de meest originele song en won daarmee “Song van de dag”. Deelnemer Luca André had het meeste publiek meegebracht en won daarmee de publieksprijs. Beiden krijgen budget om zijn of haar logo te laten drukken op banners en stickers. 

 

Dit zijn de Popsport deelnemers van 2022!

Saigai
Doorstromer Popsport 2022

Borus zijn grote idool is zijn eigen broer. Onder de naam Saigai maakt hij zware drum & bass-muziek. Voor Boris is draaien een moment om zijn energie kwijt te kunnen. In 2021 won Saigai de 3e plek bij Kunstbende waar hij heeft kunnen laten zien wat hij allemaal maakt. Saigai doet dit jaar mee aan Popsport en daarom hebben wij een interview afgenomen. Check ’t hier!

 

 

 

 

Jordan Faber

Jordan Faber uit Stein haalt inspiratie uit genres zoals punk, folk, metal, en alles wat een beetje experimenteel is. Jordan besloot om muziek te gaan maken op het moment dat hij Metallica live zag optreden. Jordan doet dit jaar mee aan Popsport en wilt graag meer leren over de muziekindustrie. Lees hier het interview van Jordan.

 

 

 

 

 

LV

Lucas Verstappen ook wel bekend als LV is DJ en producer en hij produceert clubmuziek gericht op House. Lucas doet mee aan Popsport om zijn netwerk te verbreden en om hulp te krijgen met boekingen als DJ. LV hoop ooit te kunnen samen werken met topartiesten zoals Dua Lipa. Klik hier om het interview van LV te lezen.

 

 

 

 

 

Femke Schaepkens

Femke is 15 en ze maakt al een tijdje popmuziek. Ze omschrijft haar muziek als pop, R&B en af en toe soul achtig. Ze kijk op naar artiesten zoals Demi Lovato en Billie Eilish. Femke doet mee aan Popsport om ervaring op te doen, netwerk te verbreden en om opgemerkt te worden. In de toekomst zou ze graag met Ariana Grande willen samenwerken. Lees hier het interview van Femke.

 

 

 

 

Annastatia Eijkenboom

Annastatia is een 18 jarige singer-songwriter uit Susteren. Ze maakt al sinds jonge leeftijd muziek en focust zich nu op de genres Pop/pop-rock. Annastatia doet mee aan Popsport om zich te ontwikkelen door te experimenteren wat bij haar past, en ze wilt ook graag vooruitgang boeken doormiddel van vocal coaching. Lees hier het hele interview van Annastatia.

 

 

 

 

Norah Rhodes

Norah Rhodes is een 15 jarige singer songwriter uit Brunssum. Norah is op haar 5e begonnen met muziek, toen was ze al grote fan van Coldplay. Ze ziet Stromae als een grote inspiratiebron omdat hij zoveel invloed heeft in de muziekindustrie. Norah doet mee aan Popsport om zich meer te kunnen ontwikkelen als artiest. Lees hier het hele interview van Norah.

 

 

 

 

Kyano

Kyano Stouten is een 17 jarige DJ en producer en hij omschrijft zijn muziek als harmonisch en zweverig. Kyano doet mee aan Popsport en wilt via deze weg meer leren over produceren en zijn netwerk verbreden. Kyano kijkt op naar artiesten zoals Tyler The Creator. Lees hier het interview van Kyano.

 

 

 

 

 

Luca Andre

Luca Andre wist op 7 jarige leeftijd dat hij iets met muziek wilde doen na het bezoeken van de open dag van de Kumulus muziekschool. Inmiddels is Luca Andre al 13 en schrijft hij nummers met een echt verhaal of boodschap erin. Lees hier het interview van Luca Andre.

Deelnemers Popsport Limburg 2021

Doorstromer Popsport Limburg 2021: Break in

Break in, heeft als onderdeel van het Popsport landelijke traject, een videoclip kunnen opnemen in de studio van De Staat! Het resultaat werd op vrijdag 21 januari 2022 tijdens streamsonic uitgezonden. Het resultaat zie je hier-> Streamsonic_Breakin

 

Dit zijn de Popsport Limburg deelnemers van 2021!

Jacob Drescher

Jacob Drescher is een creatieve singer-songwriter die zich graag laat inspireren door muziekstijlen. Hij heeft een eigen sound die hij zelf omschrijft ‘wat rustigere alternative bedroom indie-pop, met een laid-back vibe’. “Shadow, mijn eerste, is erg alt-indie-pop. Pavement Love, mijn 2de, heeft wat meer weg van een love ballad, en It’s a wrap, mijn meest recente release, heeft veel hip hop, trap en soulfull R&B vibes gemixt met mijn eigen sound. De nummers waar ik momenteel mee bezig ben zijn weer wat rustiger, en ben erg verliefd geraakt op de lofi sound. Dat is een muziekstijl, en community, waar ik mezelf echt in zie.” Klik hier voor het interview. Benieuwd naar zijn video? Klik dan hier

 

Lynn

Met haar stemgeluid en gitaar weet Lynn al vele mensen te ‘’veroveren’’ met haar talent. Zo deed zij mee aan ‘Kunstbende’ en werd zij tweede van heel Limburg! Met haar pop/rock muziekstijl wist zij ook in een bandje te spelen en daar ervaring voor op te doen tijdens ‘Rock City Basics’. Voor haar tussentijdse presentatie heeft zij een video opgenomen en hebben wij een interview met haar gedaan. Klik hier voor het interview. Benieuwd naar haar video? Klik dan hier

 

 

 

The Daffodils

Met al heel wat successen en ervaringen achter de rug, zijn The Daffodils volop bezig om de top te bereiken. De 5-koppige band bestaande uit; Rick Vercoulen, Jona Beck, Michelle Westerman, Koen van Gardingen en Bart Vrijdag en samen spelen ze  rock/blues-rock. Vele podia wisten The Daffodils te veroveren, zo speelde ze al op: het Spijs Foodfestival, het Tuinhuuske Benefietsfestival en een televisieoptreden in het live-programma Nedinscoplein van omroep Venlo. De hechte vriendgroep hadden meteen al succes te pakken bij hun eerste EP ‘Living Like An Animal’, de single ‘Living Like An Animal’ werd namelijk opgepakt tijdens een bevrijdingsfestival door lokale omroepen en werd verkozen tot album van de maand bij omroep ‘START’. The Daffodils hebben al een grote start gemaakt om de top te bereiken en zij zullen hard blijven werken.
Klik hier voor het interview. Benieuwd naar haar video? Klik dan hier

Nuberino

Noah Strijbos, met artiestennaam ‘Nuberino’ is een DJ/producer met een grote passie. Nuberino heeft grote ambities waar hij naartoe werkt, zoals een eigen label starten om andere artiesten te inspireren en te ondersteunen. Maar zijn grootste droom is om van zijn passie, muziek maken, zijn baan te maken. Met al heel wat releases achtervolgt hij dan ook zijn droom. Zo heeft Nuberino maar liefst 300 duizend Spotify streams. Ook heeft hij in 2020 een diploma (Dance/Beat Producer) behaald bij AVA Studio’s en diverse masterclasses bijgewoond van onder andere de tourmanager van Afrojack en Dimitri Vegas & Like Mike. En daar houdt het niet bij op; zo werkte hij ook nog eens samen met succesvolle andere artiesten, zoals ‘AFTRWRDS’. Zijn stijl is vooral geïnspireerd door genres als Future House, Progressive House, Electro House en nog andere EDM-genres. Klik hier voor het interview! Benieuwd naar zijn video? Klik dan hier!

1lisias

1lisias produceert, creëert, schrijft en rapt lekkere R&B, meezingers, Reggaeton en trap. Alles wat zijn creatieve mind en zijn mood maar bedenken kan, zet hij op papier of legt hij vast op zijn laptop. Overal waar hij komt, zet hij alles op z’n kop! 1lisias is geboren in Brabant maar opgegroeid in Noord Limburg. Met Indonesische roots heeft zijn muzikale kriebels van huis uit mee gekregen. Die kriebels zijn nooit weggaan zo deed 1lisias mee aan vele muzikale projecten, zoals Kunstbende. Hij staat nog aan het begin van zijn carrière, maar de verwachtingen zijn hoog.

 

 

Aftermath

Bij de bar worden de eerste drankjes geschonken. De lichten gaan aan. De drums zet in, dan de bas en ook de gitaar volgt al snel. Krachtige vocalen klinken door het café. Jong maar vol energie, dat is Aftermath. Met hun muziek willen ze mensen laten genieten van hun opvatting van het genre rock. Het viertal creeërden al een geheel EP en wist vele optredens te geven en ervaring op te doen. Binnenkort zal Aftermath zelfs te zien zijn in het voorprogramma van AC/DC UK bij de Azijnfabriek. Klik hier voor het interview. Benieuwd naar de video? Klik dan hier! 

Doorstromer Popsport Limburg 2021

 

 

Anouk

Anouk komt uit Susteren en is singer-songwriter. Met haar eigen geschreven nummer ‘Lost’ en haar gitaar bij de hand weet Anouk het publiek stil te krijgen. Ze is pas 16 jaar oud, maar weet nu al inspiratievolle nummers te schrijven.

Klik hier voor haar interview!! 

 

 

 

 

Jasmine

Jasmine is een 18-jarige singer-songwriter met een groot talent voor muziek, ze leerde zij zichzelf gitaar en piano te spelen. Jasmine is nog op zoek naar eigen geluid en stijl. Haar zelfgeschreven nummers vallen dan ook in verschillende categorieën te onderscheiden; Pop en R&B. Graag komt zij gedurende Popsport achter haar eigen geluid. Ze staat nog fris aan het begin van haar carrière! Klik hier voor haar interview. Benieuwd naar haar video? Klik dan hier! 

 

 

 

Mel

Gepassioneerd, gedreven en creatief, zo valt Mel (Marieke Steeghs) het beste te omschrijven. Toen zij pas 7 jaar oud was wist ze al haar eigen nummers te creeëren/schrijven op haar broer’s speelgoed keyboard. Nu, 10 jaar later, is zij erg intensief bezig met het maken van muziek. Op de piano of op de ukele en gitaar is Mel volop bezig met zichzelf te ontwikkelen en experimenteert ze met verschillende soorten genres om haar eigen haar orginele genre te ontdekken. Haar droom is dan ook om zich uiteindelijk te ontwikkelen tot rock/alternatief artiest. Klik hier voor haar interview! Benieuwd naar haar video? Klik dan hier! 

‘Song van de Dag’ gewonnen tijdens Popsport Eindshowcase op zondag 27 juni 2021

 

 

 

Stanley Redex

Stanley Redex is een producer van 15 jaar oud. Hij draait voornamelijk Bass House en Tech House en is de laatste tijd flink aan de slag gegaan om zijn eigen platen te produceren. Hij doet mee aan Popsport om zijn eigen producties verder te ontwikkelen. Je kunt nu al een track van hem beluisteren op Spotify en we gaan in de komende jaren zeker nog meer van hem horen!

 

 

 

Tommy

Tommy is een rapper uit Sittard. Sinds jongs af aan luistert Tommy naar rapmuziek, en is vooral geïnspireerd door artiesten als J Cole, Kendrick Lamar en Drake, die hij ziet als grote voorbeelden. “Ik neem van iedereen iets en maak daarmee me eigen sound: Ik ga van trap naar r&b of toch een oldschool spit beat”. Tommy heeft al meerdere uitverkochte shows achter de rug en heeft verschillende tracks op Spotify staan.

 

 

Wout and The Drowning Fish

Deze nieuwe rockband bestaat uit de drie goede vrienden; Guusje Tonigold, Mickey Havermans en Pepijn Minis die maar al te graag nieuwe kennis willen opdoen over de muziekwereld. Ze zijn momenteel bezig met zoveel mogelijk eigen materiaal schrijven en hebben al een eigen nummer ‘Cold Gloves’. “We willen alle drie wel heel graag iets bereiken in muziek en daar na school ook mee verder gaan. Popsport leek ons ideaal om meer te leren over de muziekwereld, hoe wij meer kunnen bereiken als band, met onze eigen muziek en in een netwerk te komen.”

 

 

Deelnemers Popsport Limburg 2020

Eva Kroezen
Singer-songwriter, Heerlen
Eva is singer-songwriter en begeleidt haar zang met gitaar en piano. Ze volgde al een workshop over jezelf begeleiden op gitaar, en werken met gitaarpedalen. Dit is een tweedelige workshop zodat ze wat tijd heeft om te kunnen experimenteren met haar gitaar. Hierna kan ze weer flink aan de slag met deel twee van de workshop. Ook gaat ze een workshop Social Media volgen, zodat ze flink aan haar netwerk kan bouwen.


Daddy Unchained
Nu-metal, Maastricht
Daddy Unchained is een band uit Maastricht, bestaande uit Bram, Giles en Teun. Samen maken ze stevige hardrock muziek. In het Popsport traject willen ze zo breed mogelijk leren. Dit zie je ook aan hun workshops; van zangtechniek tot songs schrijven, en van rap tot marketing. 


Travis Gillissen
DJ/Producer, Kerkrade
Travis is een DJ/ producer die zijn eigen muziek beschrijft als “Prog House/ Pop Future Bass”. Naar aanleiding van  de startbijeenkomst van het Popsport Limburg traject heeft Travis gekozen voor onder andere de workshops stageperformance en marketing. Met dit project probeert Travis zijn netwerk nog verder uit te breiden.


Isis Cloudt
DJ/Producer, Heythuysen
Isis is een DJ en producer en maakt al heel wat jaren haar eigen tracks. Haar stijl kenmerkt zich als oldschool, uniek sounddesign, pakkende melodieën, dik, donker en met rauwe baslijnen.Met de workshops legt Isis de focus op het perfectioneren van haar sounds. Daarnaast verdiept ze zich in het mixen en masteren van haar eigen tracks.

Eind juni 2020 gingen onze deelnemers voor de laatste keer in gesprek met trajectbewakers Kristy Hollands, Erik Steegh en Bryan Raets om hun ontwikkeling en vervolgdoelen te bespreken. Uiteindelijk selecteerden de trajectbewakers DJ Isis Cloudt om door te stromen naar Popsport NL, omdat zij de meeste groei heeft doorgemaakt tijdens Popsport Limburg. Bij Popsport NL zal Isis aan de slag gaan met een persoonlijke coach, meer workshops volgen, de studio in gaan en een videoclip opnemen!


Annika Segers
Singer-songwriter, Born
Annika is singer-songwriter en maakt ook spoken word. In de workshop songwriting kijkt ze zowel naar de muziek als naar de tekst van haar songs. Ook gaat ze aan de slag met een workshop pianobegeleiding. Annika is nu bezig met haar studie in Wageningen, waar ze samen met vrienden ook in een band speelt. Ze is dus, ondanks de drukte van haar studie, lekker actief bezig met haar muziek


Yung Gweilo
New wave hip hop, Geleen
Yung Gweilo (Pelle) is rapper en leerde zichzelf hoe beats te maken en vocals te recorden. Tijdens het Popsport Limburg traject wil hij hier nog meer over leren, en kiest dan ook voor workshops als zang/rap en vocal mixing/ mastering. Daarnaast wil hij zijn netwerk zo groot mogelijk maken door workshops over muziekpromotie en management te volgen.


GG Joanne
Singer-songwriter, Valkenburg a/d Geul
GGJoanne (Guusje) is singer-songwriter en heeft haar eerste online-songwriting-workshop er al op zitten! Deze workshop volgde ze samen met een van de andere deelnemers van Popsport Limburg. Ook wil ze graag de basics leren over jezelf begeleiden op gitaar en piano. Zo heeft ze nog meer instrumenten waarmee ze haar liedjes kan schrijven. GG Joanne werd geselecteerd om in aanmerking te komen voor de wild card van Popsport NL.

Deelnemers Popsport Limburg 2019

In 2019 bestond het Popsport Limburg traject uit 11 deelnemende acts. Hieronder stellen wij de deelnemers aan jullie voor;

AR-JANE (Singer-songwriter – Geleen)

Arjanne Beukers is bloeiende singer-songwriter, afkomstig uit Geleen. Ze is vooral bekend om haar persoonlijke teksten en haar gevoelige stem en weet een oaze aan rust te creëren tijdens haar performances.

 

Curve (Maastricht)

De band ‘Curve’ bestaande uit; Djamal Tehubijuluw, Sacha Kurensky, Eline Pechler, Dylan Dosne en Timothey Munnichs is een alternatieve indie/rock band uit Maastricht. Ze begonnen hun muzikale carrière in 2017 met het spelen van covers, maar zijn uitgebloeid tot het schrijven en performen van eigen songs.

 

Petrified (Rock/metal – Maastricht)

Petrified is een rock/metal band uit Maastricht die bestaat uit de drie leden; Bram van Heuven, Morris de la Rambelje en Gilles de Heer.

 

Defenestrate (Alternative rock – Heerlen)

Defenestrate is een alternative rock band uit Heerlen, die bestaat uit de vrienden; Dennis Schlag, Franka Hoebers, Mickey Laheij, Jon Reijntjes en Siem Adema.

 

Black Swords (Bladel)

Deze band bestaat uit jonge kids van 13 t/m 16 jaar die de volwassenen laten zien hoe je moet rocken. De band bestaat uit; Evy Heckman, Loek Bijnen, Wytze Spierts, Senna Trompetter en Bram Bijnen.

 

LEVINCI (Rapper/producer – Geleen)

Levi Delait, oftewel; LEVINCI, is 21 jaar oud en woont in Geleen. Onder zijn alias LEVINCI maakt hij hiphop en trap als rapper en vocalist. Met al een paar singles op zijn naam en zijn energieke shows was hij al bij vele hiphop-evenementen te zien.

 

Jaden (Singer-songwriter – Blerick)

Jaden Kuipers is een jonge singer-songwriter uit Blerick. Ze is 16 jaar en speelt eigen geschreven nummers en covers die je kunt plaatsen in het genre pop en R&B.

 

Botak (Hip-hop/ trapbeats – Weert)

Botak (Toussaint Blommers) is 13 jaar jong en afkomstig uit Weert. Hij produceert zijn eigen muziek die onder de genres ’trap’ en ‘hiphop’ vallen. Zijn tracks zijn heel divers (in bijvoorbeeld sound en structuur). Tijdens Popsport Limburg 2019 wilt Botak zich focussen op afmixen, live performance en branding.

 

TOM$ON (Producer – Heythuysen)

Tom Kurstjens is 15 jaar oud en komt uit Heythuysen. Als ‘TOM$ON’ is hij hard aan de weg aan het timmeren als producer/dj om zo succesvol mogelijk te worden. Hij draaide bijvoorbeeld al verschillende livesets tijdens diverse shows!

 

Joeyonthetrxck (Producer – Venlo)

Joeyonthetrck, of beter bekend als ‘Joel Pinas’ is een producer uit Venlo die nog volop op weg is naar een succesvolle carrière.

 

Sem (Producer – Roermond)

De Roermondse Sem Peters is een 16 jaar jonge producer/dj die alternative en electronic dance music produceert.

 

Doorstromers naar Popsport NL
Na een drukbezochte en muzikale avond werd bekend gemaakt dat Defenestrate en Sem doorstromen naar Popsport NL Bij Popsport NL krijgen de twee acts een verder ontwikkelingstraject aangeboden waarmee ze een videoclip op mogen nemen in de studio van De Staat in Nijmegen.

De act Black Swords nam het meeste publiek mee deze avond en won daarmee de publieksprijs, waarmee ze budget krijgen voor promomateriaal.

 

Contact

Contactpersoon:Jesse Deledda
Organisatie:Pop in Limburg
Categorie: Landelijk Provinciaal Talentontwikkeling
Looptijd:Popsport Limburg: jan t/m mei Popsport NL: juni t/m december
Gerelateerde artikelen met Popsport Limburg

Terug naar projecten

Wil je meer weten over onze projecten? Of heb je andere vragen?

Neem contact met ons op