Projecten

Makersweekend

Landelijk | Talentontwikkeling |

Muzikanten opgelet! Of je nu net begint of al jaren bezig bent, schrijf je nu in voor de tweede editie van het Makersweekend gehost door Pop In Limburg van 6 t/m 8 september in De Winner, te Pelt (BE). Hierbij krijg jij als muzikant de kans om nieuwe connecties te maken, samen te werken en jezelf verder te ontwikkelen. Het maakt niet uit welk genre je speelt of welk instrument je bespeelt, als je Limburgse roots hebt of actief bent in de muziekscene van Limburg, ben je meer dan welkom om deel te nemen aan dit weekend vol muziek, inspiratie en creativiteit.

Je krijgt de kans om te netwerken met andere muzikanten en professionals uit de muziekindustrie, je vaardigheden en kennis te verbeteren en jouw muzikale visie te delen. We geloven in een circulaire aanpak van talentontwikkeling, waarbij iedereen kennis en ervaring met elkaar uitwisselt. Je kunt dus niet alleen nieuwe connecties maken, maar ook een mentor vinden en zelf anderen inspireren. Maar dat is niet alles! Het weekend is zo opgezet dat jij als deelnemer de mogelijkheid hebt om zelf ook iets toe te voegen. Of het nu gaat om een workshop, een jamsessie of een eigen optreden, jij kunt jouw eigen stempel drukken op dit weekend en zelf deel uitmaken van het programma! Daarnaast zullen er gedurende het Makersweekend verschillende gasten langskomen die als professional in de muziekindustrie werken.

Alle artiesten/muzikanten die popmuziek maken in de breedste zin van het woord mogen zich aanmelden. Er zijn geen genres uitgesloten! Deelname kost slechts €60,- p.p. voor een heel weekend netwerken en muziek maken met andere muzikanten (maaltijden en overnachtingen inbegrepen).

Aanmelden kan t/m vrijdag 21 augustus 2024 via https://forms.gle/7WmWXZfKEc8Nf2wN6

(LET OP! je kunt je niet als band aanmelden, maar iedere maker moet zich individueel aanmelden)
Aangezien er maar beperkt plek is zullen we bij te veel aanmeldingen een selectie moeten maken uit de aanmeldingen.

Kijk

Contact

Contactpersoon:Jesse Deledda
Organisatie:Pop in Limburg
Telefoonnummer:+31(0)46 202 1360
Categorie: Landelijk Talentontwikkeling

Terug naar projecten

Wil je meer weten over onze projecten? Of heb je andere vragen?

Neem contact met ons op