Projecten

Het Voorprogramma

Provinciaal |

Het Voorprogramma krijgt een derde seizoen! Stay tuned!

Mensen die niet actief zijn in de (pop) sector, hebben vaak geen idee waar professionals en organisaties mee bezig zijn en hoe zij hun geld verdienen of een bijdrage leveren aan de sector. Het Voorprogramma zal  daarom de verschillende rollen/ posities van professionals en organisaties in de (pop) sector inzichtelijk maken. Daarnaast wordt de impact van de corona-crisis op de (pop) sector en de daarin actieve mensen bespreekbaar gemaakt.

Het Voorprogramma is/bied een platform voor de (actieve) (pop)sector om te laten zien welke activiteiten zij momenteel verrichten. Succesvolle ondernemers/zzp’ers in de Limburgse industrie die zowel nationaal en internationaal goed werk verrichten zijn een voorbeeldfunctie voor opkomende talentvolle Limburgse organisatoren, managers en technici in spé.

Het Voorprogramma  zal live te volgen zijn via YouTube, Facebook en onze website!

Kijk

Het Voorprogramma seizoen 1

Het Voorprogramma #1- managers en boekers

Rian Moonen ging live in gesprek met managers en boekers uit de (pop) sector: Jules Weijers; René Beerens en Pien Feith.

Het Voorprogramma #2 – muzikanten

Op 04 juni 2020 ging Rian Moonen live in gesprek met verschillende artiesten uit de popsector.
De gasten tijdens deze uitzending waren: Merel Koman ( Blackbird), Niek Nellen (AFTERPARTEES), Etan Huijs én Ruben Widdershoven (BlabberMouf)

Het Voorprogramma #3 – Productieleiders/technici

Op 18 juni 2020 ging Rian Moonen live in gesprek met verschillende mensen die achter de schermen werken bij evenementen, festivals en podia.
De gasten tijdens deze uitzending waren:  Ton Derks, Lisanne Middag, Michael Seeverens én Danny Juretzko.

Het Voorprogramma #4 – festivals

Donderdag 2 juli ging Rian Moonen vanaf 20:00 uur live in gesprek met de professionals uit de muziekindustrie (festivals) . Haar gesprekspartners waren: Sjanneke Hendrix (Zomerparkfeest),  Thijs Vogels (Jera On Air), Wim Smeets (Bruis festival) en Daan Vissers (Prilpop).

Het Voorprogramma seizoen 2

Het Voorprogramma #5

Donderdag 5 november ging Rian Moonen vanaf 20:00 uur live in gesprek met Pelle Simon en Cees Maessen (bassist en drummer Walden), Norbert Kögging (directeur Jazz Maastricht) en Etan Huijs (singer-songwriter). Ze hebben het gehad over het aanpassen aan de corona maatregelen, nieuwe muziek, de makersregeling en de impact van corona op de muziekopleidingen. Het Voorprogramma was live te volgen via YouTube, Facebook en onze website.

De talkshow was donderdag 5 november om 20.00 uur online te bekijken via YouTube, Facebook en onze website.

Het Voorprogramma #6

Donderdag 26 november werd de zesde aflevering online uitgezonden om 20.00 uur via alle online kanalen van Pop in Limburg.

In deze aflevering ging Rian Moonen in gesprek met Alvin Schepers (DOOKIE), Brohlin Coumans en Koen de Witte & Ido Ulmer (Solomon).

Ze hebben het gehad over nieuwe muziek en plannen, workshops op scholen het effect van corona hierop en Nieuwe Helden. Het Voorprogramma was live te volgen via YouTube, Facebook en onze website.

Het Voorprogramma #7

Aanstaande donderdag 3 december, werd de zevende aflevering van Het Voorprogramma uitgezonden om 20:00 via al onze social media kanalen.

In deze aflevering ging Rian Moonen in gesprek met niemand minder dan Sander Gommans van Magic-o-Metal, Lieke Lenders van TrapLab Radio, Johan Hauser van Grenswerk en Christopher Green, die ook de aflevering muzikaal heeft afgesloten!

Dit was live te bekijken via YouTube, Facebook en onze website.

Het Voorprogramma #8

Donderdag 17 december (2020) ging Rian Moonen tijdens de achtste aflevering van Het Voorprogramma in gesprek met Maurice Schmitz van Buma Music Academy, Bram Rutten & Niels Winter van Rumah Recordings. Ook Joery Wilbers van Cultuur bedrijf in Limburg schuift aan en we hebben de aflevering muzikaal afgesloten met Baer Traa. De uitzending werd vanaf 20.00 uur uitgezonden via alle online kanalen van Pop in Limburg.

 

Contact

Contactpersoon:Jesse Deledda
Organisatie:Pop in Limburg
Telefoonnummer:046 – 202 1360
Categorie: Provinciaal
Looptijd:van 21 mei t/m 2 juli - 5 november t/m 17 december 2020

Terug naar projecten

Wil je meer weten over onze projecten? Of heb je andere vragen?

Neem contact met ons op

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen