Nieuws

Programma van Popronde Venlo op zaterdag 16 oktober compleet!

Het grootste rondreizende festival van Nederland gaat door! Op zaterdag 16 oktober strijkt Popronde neer in Venlo, die vandaag haar programma bekendmaakt. De opzet is iets veranderd ten opzichte van voorgaande edities, het festival kiest voor een aangepaste vorm in een aantal vaste locaties. Passe Partouts kosten 5,- en zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Vandaag maakt Popronde Venlo haar programma bekend. Op zaterdag 16 oktober komen Melle Jutte, The Ballet Bombs, Mt. Atlas, Le Motat, Juan Juan, Casey’s Call, Lucas en MEAU naar Poppodium Grenswerk, Bibliotheek Venlo, Domani en Filmtheater De Nieuwe Scene. Met alle versoepelingen zal Popronde Venlo dit jaar plaatsvinden in een iets andere vorm. Met passe partouts van €5 euro en een Corona toegangsbewijs kunnen bezoekers in alle locaties terecht.

Meer info over het programma via https://www.popronde.nl/steden/venlo.

Meer info over de coronamaatregelen die rond dit evenement gelden via https://blog.popronde.nl/blog/popronde-nieuwe-maatregelen/208.

 

Over de Popronde

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 11 september tot en met zaterdag 27 november reizen de 100 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – langs 42 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en altijd laagdrempelig.

Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een uniek programma. In iedere stad zijn het centrum (en soms iets daarbuiten) het festivalterrein en vormen de deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Jeangu Macrooy, De Staat, Chef’Special, Wies, Froukje, Rondé en My Baby.

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2021 en het programma van de steden op www.popronde.nl

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht