Nieuws

Programma netwerkevent 17 maart

Op 17 maart 2024 vindt er een netwerkevent plaats. In samenwerking met L1, de LKCA en Kool Cult is er een inspirerend middag vullend programma samengesteld. Dit alles vindt plaats binnen de prachtige muren van poppodium de Muziekgieterij voorafgaand aan de uitreiking van de Limburgse Popprijs. De popsector is een relatie economie bij uitstek, dus investeren in je netwerk is bijzonder belangrijk: of je nu muzikant, docent, producent, technicus, programmeur of coördinator bent bij van een muziekproject of een poppodium. De uitreiking van de Limburgse Popprijs is een hele goede gelegenheid om de Limburgse popscene beter te leren kennen, nieuwe contacten op te doen of om even bij te kletsen met je collega’s. Onder het genot van een hapje en een drankje, voorbereid door het beroemde keukenteam van de Muziekgieterij, en in een ongedwongen sfeer creëren we voldoende ruimte voor een goed gesprek.

Tijdschema
14:30 uur          Deuren open
15:00 uur         Opening door cultuurwethouder Frans Bastiaens
15:10 uur          Keynote door Conchitta Bottse
15:20 uur          Breaking Rules on Tour: panelgesprek over de hiphop cultuur in Limburg
16:30 uur          Netwerkevent onder genot van een hapje en een drankje, verzorgt door de beroemde keuken van de Muziekgieterij
17:45 uur          Popprijzengala, liveshow door L1

Keynote door Conchitta Bottse
Urban arts blackbelt Conchitta Bottse warmt het publiek op met een motivational speech op basis van haar ervaring als vernieuwende programmeur én verbinder van hiphopdisciplines in diverse steden. Conchitta Bottse (1984) is een urban arts blackbelt. Tot vorig jaar oktober was ze programmeur bij poppodium PAARD in Den Haag, met expertise op het gebied van hiphop. Bij PAARD ontwikkelde ze in samenwerking met diverse lokale partners talentenavond GUAP Night en een R&B, nu-soul, hiphop en jazz crossover festival onder de naam SUPAFLY. Sinds 2014 is ze uitvoerend producent en programmeur van ADE Beats, de hiphop-, bass- en beatsconferentie tijdens Amsterdam Dance Event. Daarnaast is ze sinds 2010 betrokken bij The Notorious IBE, een internationaal meerdaags hiphop- en urban dancefestival met een unieke samenstelling van dans, muziek en educatieve programma’s. Tegenwoordig werkt ze als boekingsagent voor spoken word artiesten in Rotterdam bij Spraakuhloos Agency.

Talkshow Breaking Rules on Tour – powered by LKCA en Kool Cult
Vind jij dat er meer ruimte moet zijn voor hiphop in de Maastrichtse en Limburgse popscene? Wil je meepraten en geïnspireerd raken? Kom dan op 17 maart naar de Talkshow Breaking Rules on Tour. Het panel, onder leiding van woordkunstenaar Manu van Kersbergen, reageert daarop en spreekt o.a. over: Waar vinden mensen uit de hiphop scene en beleid elkaar? Welke kennis over jongerencultuur is nodig voor succesvolle samenwerking? Hoe kunnen we talent laten bloeien? Panelleden zijn Jop Vermeesch (KoolCult), Mick Wiertz (Stadsnomade), Karen Mertens (gemeente Heerlen). Sidekicks Jules & Yila geven kritisch commentaar. De talkshow wordt afgetrapt door wethouder Frans Bastiaens van cultuur. Mis het niet!

Claim hier je ticket voor het netwerkevent + de uitreiking van de Limburgse Popprijs

Claim hier je ticket voor de uitreiking van de Popprijs

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht