Nieuws

 Programma 31ste ZOKS Festival compleet!

Veel plek voor regionale bands in 2017

Hoewel internationale namen als Milow en Popa Chubby de trekkers zijn, biedt het ZOKS Festival dit jaar een podium aan een flink aantal regionale bands. Zowel jong talent als meer gevestigde namen vinden hun weg naar het Lambertusplein. Het complete programma staat nu online op zoksfestival.nl

Jonge bands als Some Day en The Suitcase zullen gretig laten zien wat ze waard zijn. Daarnaast laten oud gedienden als Hammond Happen en Fishnet Stockings zien waarom ze al jaren actief zijn. Overigens brengt Hammond Happen tijdens hun optreden op het ZOKS een speciale gast mee. De Venlose rocker Peter Beeker zal bij enkele nummers de vocale op zich nemen. Tot slot wordt een oude traditie weer voort gezet: de onnavolgbare DJ Broekie zal, aansluitend op de show van Milow, de 31ste editie van het ZOKS afsluiten met een dampende feestmix.

The Suitcase
Een groovende ritmesectie, oldschool Hammond, funky saxofoonriffs en soulvolle zang. Dat is het handelsmerk van The Suitcase. Hun missie: de wereld een stukje mooier maken met een lekkere mix van pop, rock en soul. In juni 2017 presenteert The Suitcase haar debuutalbum Pictures: een verzameling van rauwe en gevoelige pop met een vleugje soul.

Some Day
De Venlose band Some Day timmert flink aan de weg. Deze jonge muzikanten maken lekker in het gehoor liggende pop/rock muziek. De band was eerder te zien op onder meer Zomerparkfeest 2015 en Texfree in 2016 en dus in 2017 mag het ZOKS niet ontbreken. Met hun debuutsingle ‘Saviour’ en hun eerste EP ‘Some Day’ op zak zijn de jongens van Some Day klaar om live te knallen.

Hammond Happen
Sjouw twee Hammondorgels op een podium en zet de ruigste Hammond bespelers van de regio er achter… Spektakel gegarandeerd..! Met een vet groovende ritmesectie en als extra toevoeging een sax en regelmatig gastvocalen. Gierend, snierend, groovend en rockend brengen ze de beroemde Hammond-sound naar oorverdovende dimensies. Dit moet je meemaken…!

Fishnet Stockings
De Horster vierman R&R formatie Fishnet Stockings brengt pure Rock & Roll muziek. De bandleden zetten met hun ervaring, expertise en vooral een berg enthousiasme elke kroeg, elke tent, elke zaal en elk festivalterrein op z’n kop! Fishnet Stockings boekt successen op de steeds langer wordende lijst van optredens door heel Europa. De band staat nooit stil. En haar publiek overigens ook niet…

Hou de website en/of facebook in de gaten voor het tijdschema. Kijk voor het laatste nieuws en meer info op www.zoksfestival.nl en volg ons op facebook, twitter en instagram!

De 31ste editie van het ZOKS Festival wordt traditie getrouw gehouden in het laatste weekend van juni, te weten 23 en 24 juni 2017. Plaats van handeling wederom het Blerickse Lambertusplein. Toegang is sinds de eerste editie nog altijd gratis!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht