Prikbord

New Band Project ’19

Muzikanten | Gezocht |

Hey allemaal,

Ik ben 33 jaar, woon in Parkstad en ben singer-songwriter (in de zin dat ik gitaar speel, zing en al geruime tijd liedjes schrijf). Ik heb er momenteel zo’n 30 liggen.
Nu ben ik op zoek naar bandleden om een band mee op te zetten om deze eigen muziek verder uit te werken. Alles is dus geschreven akoestisch en in de basis als singer-songwriter geschreven, maar de invulling ligt nog open en de muziek moet – met andere bandleden – echt een product van de hele band worden.

Ik heb zelf ervaring met het spelen in diverse coverbands als gitarist en (achtergrond) zanger en deels een band met eigen werk, maar heb nog niet eerder de leadzang voor mijn rekening genomen (ook dat wordt een nieuwe rol dus).
Ik zoek sowieso een drummer + bassist(e) en eventueel een tweede (solo) gitarist(e), maar gitaar speel ik zelf dus ook.

Qua genre kan het nog erg alle kanten op, maar ik zoek wel naar iets binnen het rockgenre. Of het de pop-rock, hardrock, alternative kant op gaat of juist toch sterk bij het singer-songwriter genre blijf, ligt mede aan jullie. Een aanvulling in de vorm van covers vind ik helemaal prima.

Heb je zin om mee te bouwen aan een nieuwe band en lijkt het je tof om mee te schrijven aan nummers die deels klaar liggen? Mail me dan zeker via thenewbandproject19@gmail.com, dan hebben we snel contact!

Contact

Contactpersoon:New Band Project '19
Email:thenewbandproject19@gmail.com

Terug naar prikbord

Ook iets toevoegen aan het prikbord?

Plaats je prikker

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen