Nieuws

POPULAIRE BOYBAND FOURCE IN THEATER AAN HET VRIJTHOF

De vier knappe jongens van boyband FOURCE zijn te zien in het Theater aan het Vrijthof met hun intieme theaterconcert-tour.

Maastricht – Nadat de jongens elkaar leerden kennen bij de audities voor het Junior Songfestival, gingen ze door als boyband, wonnen het Junior Songfestival van 2017 en werden vierde in het overall klassement van het Junior Eurovisiesongfestival in Georgië. Sindsdien laten ze meisjes in katzwijm vallen en scoren ze de ene na de andere megahit. In deze theatertour zien we Ian, Jannes, Niels en Max van een heel andere kant. Geen groots, uitbundig concert met duizenden springende fans, maar mooie liedjes gebracht in een intieme setting, om van te genieten vanaf je theaterstoel. Ze zingen hun eigen Nederlandstalige nummers (Weg van jou, Sterren van de hemel) én Engelstalige covers van bekende artiesten. Voor het eerst in Zuid-Limburg, dus een kans om niet te missen!

Intiem theaterconcert

Tijdens dit concert sta je niet met duizenden andere fans te hopen dat je een glimp opvat van de knappe boys, maar zit je rustig op je eigen plekje. Zo wordt de veiligheid gewaarborgd en kun je op en top genieten van de jongens en hun prachtige stemmen. Ze zingen hun eigen Nederlandstalige liedjes, zoals Weg van jou, Sterren van de hemel en Feller dan het licht. Daarnaast zingen ze ook bekende Engelstalige covers, soms – voor deze speciale gelegenheid – in een intiemer jasje…

Wie is FOURCE?

De populaire boyband bestaat uit Max (17), Jannes (17), Niels (15) en Ian (16). Het viertal is ontstaan bij het Junior Songfestival en is sindsdien hard op weg om de meest succesvolle Nederlandse boyband ooit te worden. Met inmiddels 20 nummer-1-hits in de Kids Top 20, tientallen miljoenen streams en views op Spotify en YouTube en een reeks uitverkochte concerten, ligt dit doel binnen handbereik. Hun eerste overwinning was tijdens het Junior Songfestival, vervolgens werden ze vierde in het overall klassement van het Junior Eurovisiesongfestival in Georgië. Ze sleepten nominaties en prijzen in de wacht en nú is er de theatertour. Mis dit intieme spektakel niet; een kans om de jongens zo te zien, komt niet snel meer voorbij

Start kaartverkoop

De ticketverkoop begint vrijdag 4 december om 10.00 uur via www.theateraanhetvrijthof.nl

FOURCE in Zuid-Limburg

Dit voorjaar is het dan eindelijk zover: FOURCE komt naar Zuid-Limburg. Eerder waren ze te zien in The BOX in Amsterdam, poppodium 013 in Tilburg, in Assen en in Den Bosch, maar nu komen ze naar Maastricht. Een must voor iedere fan en een traktatie voor iedereen die ze nog moet leren kennen!

 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht