Nieuws

Popsport Limburg deelnemer DJ Isis Cloudt stroomt door naar Popsport NL!

Afgelopen week werd Popsport Limburg 2020 afgesloten. Een half jaar lang werkten 7 jonge talenten intensief aan hun muzikale carrière, door het volgen van allerlei workshops, het doen van een fotoshoot en het opnemen in een professionele studio. Trajectbewakers Kristy Hollands, Erik Steegh en Bryan Raets selecteerden DJ Isis Cloudt om door te stromen naar Popsport NL omdat deze deelnemer de meeste groei heeft laten zien tijdens het traject. GG Joanne komt in aanmerking voor de wild card van Popsport NL! Zij maakt daarmee nog kans op een plekje in het landelijk Popsport programma.

Eén rapper, drie singer-songwriters, één band en twee producers hebben de afgelopen maanden intensief gewerkt aan hun muzikale carrière tijdens Popsport Limburg 2020. Yung Gweilo, Eva Kroezen, Daddy Unchained, GG Joanne, Isis Cloudt, Travis Gillissen en Annika Segers volgden diverse workshops, deden een fotoshoot en zijn de studio in geweest! Afgelopen week gingen zij voor de laatste keer in gesprek met onze trajectbewakers om hun ontwikkeling en vervolgdoelen te bespreken. Uiteindelijk selecteerden de trajectbewakers DJ Isis Cloudt om door te stromen naar Popsport NL, omdat deze act de meeste groei heeft doorgemaakt de afgelopen periode. Bij Popsport NL zal zij aan de slag gaan met een persoonlijke coach, meer workshops volgen, de studio in gaan en een videoclip opnemen! Ook werd GG Joanne geselecteerd om in aanmerking te komen voor de wild card van Popsport NL, waarmee er wellicht ook een plekje in het Popsport NL traject in het verschiet ligt! DJ Isis Cloudt en GG Joanne ontvingen bovendien budget voor promotie materialen.

Eind januari gingen de deelnemers van Popsport Limburg 2020 vol enthousiasme aan de slag tijdens de startbijeenkomst in het Conservatorium in Maastricht. Wegens de corona crisis heeft het traject voor een groot gedeelte digitaal moeten plaatsvinden. Desalniettemin hebben de deelnemers allerlei workshops kunnen volgen, van produceren, zangtechniek en songs schrijven tot marketing, optredens regelen en networking. Professionele coaches uit heel Nederland deelden achter het computerscherm hun kennis, kunde en ervaringen met onze talenten! Afgelopen maand konden onze deelnemers het traject gelukkig in real life afsluiten. In verschillende studio’s door heel Limburg gingen zij aan de slag met het opnemen van een toffe song. Dit heeft geresulteerd in meer dan 7 te gekke opnames, die binnenkort allemaal te beluisteren zijn op de kanalen van de muzikanten.

Houd Yung Gweilo, Eva Kroezen, Daddy Unchained, GG Joanne, Isis Cloudt, Travis Gillissen en Annika Segers in de gaten want deze talenten zullen nog veel van zich laten horen!

Over Popsport

Popsport is hét coachingsprogramma voor talentvolle, jonge muzikanten, bands en acts die meer willen met hun eigen muziek! In dit coachingsprogramma draait het vooral om jou, jouw muziek of muziek van jullie act of band. Het programma is voor alle (pop)genres, wordt toegespitst op je muziek, jouw skills en de vorm waarin je muziek maakt; als band, singer-songwriter, dj, producer of in welke samenstelling dan ook. Het programma is opgedeeld in een regionaal én landelijk programma. Het regionale traject loopt van januari tot en met juli. In september start het landelijke traject met uit elke provincie één act  (en twee wild cards).

In het najaar van 2020 zullen de inschrijvingen voor een nieuwe editie van Popsport Limburg weer open gaan via www.popinlimburg.nl !

Gerelateerde artikelen met Popsport Limburg deelnemer DJ Isis Cloudt stroomt door naar Popsport NL!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht