Nieuws

Popronde Sittard 2021

In het centrum van Sittard zal op 30 oktober de Popronde weer gaan plaatsvinden. Op 7 locaties zullen in totaal 20 acts spelen. Popronde staat bekend als het grootst rondreizende festival van Nederland en heeft een mooie geschiedenis qua namen: Go Back To The Zoo, Froukje, EUT, Blaudzun, Jeangu Macrooy en John Coffey zijn er een paar die hieraan hebben meegedaan maar ook Limburgs trots Walden, The Ten Bells en WHYBE hebben meegedraaid. Het is de bedoeling dat jonge, talentvolle acts buiten hun eigen gemeentes vlieguren gaan maken en daardoor ook in Sittard terecht kunnen komen!

Ook dit jaar zijn er weer fantastische namen die ook in Sittard zullen spelen dus zorg dat je hier bij aanwezig bent om dit spektakel na twee jaar afwezigheid (eindelijk weer) mee te maken! Vanaf 17.00u gaat het feest van start en uiteraard tot (helaas) 00.00u.

Let op: er is een ticketverkoop en zal controle zijn mbt coronatoegangsbewijs.
https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/popronde-2021-sittard

 

Heb je zin om te helpen? We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers! Stagemanagers & ticketscanners. Niet alleen een te gekke avond vol live muziek maar ook een Popronde shirt én diner! Interesse? Mail even naar sittard@popronde.nl

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht