Nieuws

POPnl en VNPF presenteren De Waarde van Pop 2.0: ‘handreiking voor gemeenten’.

Met een panel tijdens de conferentie van het Eurosonic Noorderslag festival presenteren Stichting POPnl en VNPF de publicatie De Waarde van Pop 2.0. De eerste editie van De Waarde van Pop 2.0 wordt op 18 januari uitgereikt aan wethouder Cultuur van Groningen Paul de Rook tijdens het panel Presentatie Handreiking Waarde van Pop 2.0. Deze publicatie is een handreiking voor wethouders, raadsleden en ambtenaren en biedt daarmee achtergrond, perspectief en handvatten voor een aantrekkelijk, duurzaam en onderscheidend popbeleid waar zowel burgers en muzikanten als gemeente, overheid en horeca van profiteren.

De Waarde van Pop 2.0 geeft aan de hand van vier maatschappelijke waarden uitleg op welke wijze popmuziek van waarde is en kan zijn voor gemeenten, horeca en burgers. Met de publicatie roept de popsector de gemeentelijke overheden op om kennis te nemen van deze maatschappelijke waarden die de sector biedt en wat deze hen kan opleveren. Daarbij nodigt wethouders, raadsleden en ambtenaren uit om samen te werken aan een vruchtbaar gemeentelijk popklimaat.

De Waarde van Pop 2.0 is de opvolger van De Waarde van Pop uit 2013 en te bestellen via e-mail: wvp@popnl.nl o.v.v. ‘bestelling Waarde van Pop 2.0’ en uw n.a.w.- gegevens. Verkoopprijs is: € 9,95 inclusief verzendkosten. De publicatie is vanaf 18 januari ook gratis te downloaden op www.popnl.nl en www.vnpf.nl

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht