Popboek

Waogstock Blues & Rock

Festival/event |

Waogstock Blues & Rock, een nieuw festival dat kietelt! Geniet zaterdag 22 juni 2024 met vrienden, oude bekenden en nieuwe muziekmaten van dit sfeervolle festival vol blues- en rockmuziek.

Het festivalterrein bevindt zich in een schilderachtige boerenweide in buurtschap Waije, beter bekend als ‘oppe Waog’ in het lokale dialect. Je wordt bij binnenkomst gastvrij ontvangen in de oude fruitboomgaard, waarna je in de groene weide geniet van de muziek. Onder de bomen een hapje eten en samenzijn met muziekliefhebbers. Kleinschalig van opzet in een ongedwongen sfeer. Dat kenmerkt Waogstock.

Hoofdpodium
Vijf gerenommeerde bands betreden het hoofdpodium, waaronder de formidabele rockabilly-bluesmachine The McCurdy Brothers uit Engeland, de award winnende Doghouse Sam & his Magnatones uit België, en Nederlandse acts zoals niemand minder dan Black Bottle Riot, de Noord-Limburgse blues/rockband Vendetta Drive en de ultieme ‘Blues Experience’ Chicago Capitols.

Young Talent Stage
Naast het hoofdpodium biedt het Young Talent Stage een platform voor vier veelbelovende jonge bands. De bands zijn gekozen uit de vele inzendingen die zijn ontvangen na een oproep op social media. Booze ’n Blues en No Denial uit Weert, Article5 uit Leudal en Melrose uit Weert/Budel trakteren het publiek op een mix van blues en rock.

Overnachten
Voor wie wil overnachten, biedt festivalpartner Camperranch Otje in Neer plek voor campers, caravans en tenten. Op vrijdagavond 21 juni organiseert Café Otje ‘The Night Before’, een voorproefje vol blues- en rockmuziek om het festivalweekend goed in te luiden. En op zaterdagavond ‘Missed out of’, aangezien Waogstock 2024 binnen één uur was uitverkocht.

Terug naar popboek

Jij wilt je vast ook aanmelden voor het Popboek. Of wil je wijzigingen doorgeven?

Aanmelden voor het Popboek