Popboek

Tonality

Educatie | Private muziekschool /

TONALITY biedt als zangschool een gedegen, wetenschappelijk onderbouwde zangopleiding waar les gegeven wordt volgens de methode EVT (Estill Voice Training). De zanglessen zijn zowel voor kinderen (vanaf 8 jaar) als voor volwassenen.

De basis van alle lessen die worden aangeboden, bestaat uit het aanleren van een gedegen zangtechniek, volgens de succesvolle, wereldwijd gebruikte techniek EVT (Estill Voice Training). De zangstudio is voorzien van professionele opnamefaciliteiten, een zanginstallatie en presentatiefaciliteiten voor het geven van de theorielessen.

Estill Voice Training, wetenschappelijk onderbouwd
De zang – en spraak-methode Estill Voice Training (EVT) is ontwikkeld door de Amerikaanse zang – en stemspecialist Jo Estill. Een wetenschappelijk onderbouwde methodiek die baanbrekend is geweest in de wereld van de zangtechniek en de logopedie. EVT is rond het jaar 2000 geïntroduceerd in Nederland en sindsdien zeer populair op diverse conservatoria. EVT geeft volledig inzicht en controle in – en over de stem en een oneindig palet aan klankvariaties. Op dit moment is geen enkele andere methode zo precies, allesomvattend, wetenschappelijk onderbouwd en duidelijk als EVT.

Contact

Contactpersoon:Dyonne Hermans
Plaats:Geleen
Telefoon:06-10185337

Terug naar popboek

Jij wilt je vast ook aanmelden voor het Popboek. Of wil je wijzigingen doorgeven?

Aanmelden voor het Popboek