Popboek

Tommy Gazer

Artiest | Band / Rock /

‘Wij’ zijn Tommy Gazer: een 4-koppige alternatieve rock-band uit Weert, geïnspireerd door bands als Biffy Clyro en Alter Bridge. Een set van Tommy Gazer betekent meezingbare refreinen, een hoop energie en stevige gitaren!
Stonden in de huidige bezetting al op Bevrijdingsfestival Weert en werden onder de naam Jerry Husk geselecteerd voor Nu of Nooit; met een nieuwe naam is het nu tijd voor hoofdstuk 2! De eerste single ‘Happy Now’ kwam op 1 april uit als voorbode van de debuut-EP ‘Chapter 2.1’ later dit jaar.

Nadat de ‘vorige’ band Jerry Husk in een winterslaap is gegaan, zijn we met een nieuwe zanger en drummer verder gaan bouwen in het verlengde van de stijl die we met Jerry Husk hadden. Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan nieuw Tommy Gazer-materiaal. 3 nummers daarvan hebben we in de keuken van de zanger opgenomen, met zijn vader als producer/degene die wist hoe alle knopjes werkten.Deze 3 nummers zullen later als onze eerste EP zal verschijnen later in het jaar. Het eerste nummer hebben we in elk geval alvast gereleased: Happy Now. Nu hopen we natuurlijk op zoveel mogelijk toffe plekken te kunnen gaan spelen, zodra de situatie dat weer toe laat..

 

 

Kijk

Terug naar popboek

Jij wilt je vast ook aanmelden voor het Popboek. Of wil je wijzigingen doorgeven?

Aanmelden voor het Popboek