Popboek

Postert Laef

Festival/event |

Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni vindt de derde editie plaats van het inmiddels in de regio bekende tentfeest Postert Laef, op het evenemententerrein van Vurenhof in Posterholt.
In twee dagen tijd betreden maar liefst 12 artiesten het podium van de mooie tent achter de kerk.
Op vrijdag 31 mei ligt de nadruk op “feest en Stimmung”. Op deze avond staan onder andere de Janse Bagge Bend, John Tana, DJ LANK XL en Beck und Bauer op de bühne. Met deze mooie line-up is een prachtige uitgaansavond gegarandeerd!
Zaterdag 1 juni is de festivaldag van Postert Laef. Op deze dag gaan de poorten van de wei al om 14.30 open. Gezelligheid en samenzijn staan centraal op deze dag. Zo zal op het voorterrein een tweede tent staan waar optredens gepland staan. Op zaterdag avond is er een heuse vinyl-DJ aanwezig die ook tussendoor een silent-disco verzorgt. Families met kinderen zijn op deze zaterdag dan ook van harte welkom: de ijsmannetjes en onze schminkers staan klaar om ok de kleinsten een leuke dag te bezorgen. Artiesten die de revue passeren zijn de Dixie Bandits, vinyl DJ Yuppe Fish, CoolHouse (D), Doemediemaar (nederpop), Herman Brood Memorial Band “Cha Cha’, reEditors, Billy Spandex uit het uit Italië afkomstige The Queen Tribute – Italian Rhapsody.

Contact

Contactpersoon:Frank Schmitz
Plaats:Posterholt
Telefoon:06-41357162

Terug naar popboek

Jij wilt je vast ook aanmelden voor het Popboek. Of wil je wijzigingen doorgeven?

Aanmelden voor het Popboek