Popboek

Maggie Dae

Artiest | Singer-songwriter / Singer-songwriter /

Maggie Dae is een singer-songwriter uit het Limburgse land. Muziek speelt vanaf jongs af aan een rol in haar leven en het is haar met de paplepel ingegoten. Na in verschillende bands als frontvrouw te hebben gefungeerd, maakt ze nu de beslissing om in haar eentje verder te gaan. Met enkel haar warme gitaarklank en sprekende stemgeluid maakt ze popmuziek beïnvloed door country en blues. In haar verhalende songs zingt Maggie Dae over haar ervaringen in het leven en wil ze anderen inspireren door deze met haar publiek te delen. Haar optredens hebben vaak een intieme, theaterachtige setting, maar het ontbreekt zeker niet aan energieke songs, waardoor een klein feestje niet uitblijft.

De muziek van Maggie Dae doet denken aan zowel het vertellende uit de jaren ’60 en ’70 als de nieuwere artiesten van nu. Jackson Browne, Douwe Bob en Ed Sheeran zijn namen die zomaar de revue passeren.

In 2019 bracht Maggie Dae haar debuut-single uit: ‘Rely On Myself.’ De bijbehorende clip laat de zoektocht naar zelfvertrouwen zien, waar dit nummer over gaat.

Kijk

https://youtu.be/ZlteONOvG7w

Contact

Contactpersoon:Marlieke van Dooren
Plaats:Roermond
Telefoon:0627465938

Terug naar popboek

Jij wilt je vast ook aanmelden voor het Popboek. Of wil je wijzigingen doorgeven?

Aanmelden voor het Popboek