Popboek

Loxley Lane

Artiest | Band / Rock /

Loxley Lane is een power rock band uit Maasmechelen (België), bestaande uit Jessie Cloostermans op lead vocals en gitaar, Stephanie van Stiphout op bas en backing vocals, Maarten Dreesen op drums en Hanne Willems op toetsen en backing vocals.

De band kende haar start in 2013. In de afgelopen jaren wonnen ze al meerdere muziekwedstrijden en speelden ze shows op onder andere Parkcity Live, Raadpop en Rock Louwel. In maart 2016 brachten ze hun debuut EP, ‘Bold’, uit. De opvolger ‘Burning Bridges’ werd dan weer in maart 2017 op de wereld losgelaten en toonde meteen Loxley Lane’s vermogen om krachtige poprock nummers te maken, situerend tussen zacht en hard, langzaam en snel, tussen ruw en gepolijst. In 2018 bracht Loxley Lane de single ‘Crawling’ uit, die werd opgenomen in Rockstar Recordings (Niel, BE) met de bekende producer Staf Verbeeck (Arid, Hooverphonic, The Scene) achter de knoppen.

Tegenwoordig verkent Loxley Lane nieuwe muzikale paden met de toevoeging van keys alsook elektronische elementen in hun sound. Het ultieme doel van de band is om het publiek te doen dansen en headbangen op hetzelfde moment. Met andere woorden: get ready to be blown away!

Contact

Contactpersoon:Jessie Cloostermans
Plaats:Maasmechelen
Telefoon:0032494333494

Terug naar popboek

Jij wilt je vast ook aanmelden voor het Popboek. Of wil je wijzigingen doorgeven?

Aanmelden voor het Popboek