Popboek

Lisette Lowe

Artiest | Singer-songwriter / Folk /

Ondanks haar jonge leeftijd reist Lisette Lowe al meer dan vijf jaar de wereld af om liedjes te schrijven en spelen. De singer-songwriter, multi-instrumentalist en producer laat in elke uithoek van de wereld een stukje van zichzelf achter. Met haar eigenzinnige nummers, gevoelige teksten en bijzondere stem weet ze het publiek te raken. Voor fans van o.a. Feist, Damien Rice, Daughter, Ben Howard, José Gonzales, en Julien Baker niet te missen.

In september en december 2015 bracht ze haar eerste singles, Stargazing en Waves, uit. Daarna organiseerde ze, zonder enige hulp van management, sponsors of reclame, een solo-tour door Tasmanië en het vasteland van Australië en speelde zelfs in Sri Lanka. In augustus 2016 kwam haar debuut EP Islands uit.

Met band of solo treedt Lisette op door het hele land en daarbuiten, van Berlijn tot aan de wildernis van Tasmanië, in huiskamers, bij poppodia en op festivals. Ze was al te horen bij o.a. 3FM, KX Radio, Edge Radio (AUS), MadNes en Parel van de Betuwe.

Terug naar popboek

Jij wilt je vast ook aanmelden voor het Popboek. Of wil je wijzigingen doorgeven?

Aanmelden voor het Popboek