Popboek

DoeMeDieMaar

Artiest | Band / Divers / Pop /

DoeMeDieMaar is dé Nederpop coverband van het Zuiden!

Zin in een avond onvervalste, hartverwarmende en meeslepende Nederpop classics van toen en nu? DoeMeDieMaar biedt een avond muzikaal vertier met hits van o.a.
Doe Maar, Het Goede Doel, The Scene, De Dijk, Boudewijn de Groot, Hazes Sr. en Jr en nog véééél meer. Ondertussen hebben we ruim 50 songs in onze catalogus en die breiden we nog steeds uit.

We zijn een 5-koppige band en:

Rob Kersemakers is onze guitar wizzard en draait voor geen enkel nummer zijn hand om. Van Rock tot Smartlap en van Reggae tot Pop. Niets wat hij niet kan.

Rob Helwig is onze keyboard speler ofwel onze synthernist. Van piano tot blazers of orgel. Hij haalt het allemaal uit zijn synth, vooral zijn strings moet je horen (of zien).

Jan Janssens is onze drummerboy en hij zorgt met stevige of ingetogen beats voor een heerlijk ritme en legt daarmee een solide basis voor de band.

Danny Aipassa is onze bassist en met zijn steady, soms grommende, soms dreunende bass zorgt hij voor een lekkere groove onder onze songs.

Han van der Leeuw is onze zanger. Met zijn bronzen en soms “rockig” stemgeluid completeert hij DoeMeDieMaar. Als geen ander weet hij als frontman het publiek te boeien en te entertainen.

We hebben al in veel kroegen en op festivals mogen spelen en worden vrijwel overal teruggevraagd. We weten dus de gevoelige snaar bij de mensen te raken.

Voor info en boekingen kijk op onze Facebook pagina of benader ons via Whatsapp op 06-22246413

Contact

Contactpersoon:Rob Helwig
Plaats:Stein
Telefoon:+31 6 22246413

Terug naar popboek

Jij wilt je vast ook aanmelden voor het Popboek. Of wil je wijzigingen doorgeven?

Aanmelden voor het Popboek