Popboek

DJ School Jottem

Educatie | Private muziekschool /

De kids van tegenwoordig willen geen profvoetballer, piloot of brandweerman meer worden…ze worden liever DJ! DJ School Jottem laat deze kids en mensen van alle leeftijden die interesse hebben in het vak DJ, kennis maken met de technieken en apparatuur.

In de kelder van een 300 jaar oud gebouw in het centrum van Roermond leren we sinds september 2016 de fijne kneepjes van het vak aan jongens, meisjes, mannen en vrouwen van alle leeftijden. Voor sommigen de opmaat naar een eerste boeking, voor anderen een kijkje achter de schermen in de dj-booth. Iedereen heeft zijn eigen motivatie om te komen lessen en daarom wordt met iedere cursist een eigen plan uitgestippeld.

De lessen worden verzorgd door DJ Bix. Hij heeft niet alleen een ruime ervaring als dj (optredens op o.a. 3 edities van Solar, Stereo Sunday, Op Dreef, Parkcitylive en diverse clubavonden in binnen- en buitenland), maar heeft ook jarenlang trainingen gegeven in het bedrijfsleven. Dit geeft hem een ideale combinatie van vakinhoudelijke kennis en didactisch vermogen om die kennis ook over te brengen. Een goede dj maakt immers nog geen goede trainer!
De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 3 personen, zodat iedereen voldoende aandacht en uitleg krijgt.

Daarnaast biedt Dj School Jottem ook workshops aan als maatwerk. Leuk voor bijvoorbeeld teambuildingactiviteiten of bedrijfsuitjes, maar ook uitermate geschikt als kinderfeestje!

Voor meer informatie, zie onderstaande contactgegevens. 

Contact

Contactpersoon:DJ Bix
Plaats:Roermond
Telefoon:+31(0)652631950
Gerelateerde artikelen met DJ School Jottem

Terug naar popboek

Jij wilt je vast ook aanmelden voor het Popboek. Of wil je wijzigingen doorgeven?

Aanmelden voor het Popboek

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen