Popboek

Adams Music Centre

Instrumentenwinkel |

Dé muziekwinkel in Nederland voor slag- en blaasinstrumenten. Kom langs en laat u adviseren voor de aankoop van een nieuw of gebruikt instrument.
Op onze drumafdeling, Adams Drumword, staan alle merken drumstellen speelklaar opgesteld om naar hartelust te proberen, van kinderdrumstel tot de high-end series van de bekende merken én ons eigen merk.
Ook hebben we Europa’s grootste fluitafdeling, Adams Flute Centre, waar u fluiten kunt testen van studentenmodellen tot de meest exclusieve merken voor professionals.
Naast onze productie van eigen concertslagwerk produceren we tegenwoordig ook koperen blaasinstrumenten. De Adams trompetten, bugels, trombones, euphoniums en bassen zijn te beluisteren in concertzalen, poppodia en jazzcafés over de hele wereld.
Bekijk op onze website de imposante lijst van artiesten die op ons concertslagwerk en onze blaasinstrumenten spelen en lees hun ervaringen.
Naast de aankoop van instrumenten en gerelateerde producten bent u bij ons ook aan het juiste adres om uw instrument te laten repareren of reviseren. Bezoek onze showroom in Ittervoort en overtuig uzelf.
Maak kennis met onze passie, die wij al 50 jaar met u delen.

Terug naar popboek

Jij wilt je vast ook aanmelden voor het Popboek. Of wil je wijzigingen doorgeven?

Aanmelden voor het Popboek