Popboek

A Minor Problem

Artiest | Band / Pop / Punk / Rock /

Plezier.

Dat is het eerste woord dat in je opkomt wanneer je naar A Minor Problem luistert. De band maakt rock met invloeden van o.a. Weezer, Green Day en Flogging Molly en doet dit met de energie van tien blikjes Red Bull. Het mag dan ook geen verrassing heten dat de live optredens van de band bekend staan om hun enthousiaste, hyper-energieke sfeer en de grote interactie met het publiek. Mede dankzij deze live reputatie heeft de band naast haar eigen drukbezochte optredens ook het podium gedeeld met bands als Flogging Molly, De Staat, Ferocious Dog en Traumahelikopter.

De band bracht in 2015 haar EP ‘Houston, We Have A Minor Problem’ uit, die door 3voor12 werd beschreven als ‘een genot voor de oren’. Deze EP werd in 2016 gevolgd door de single ‘Accidents Exist’, als voorproefje op nieuw materiaal dat in 2018 en 2019 zal verschijnen.

Met vele optredens in binnen- en buitenland en een zeer goede live reputatie is A Minor Problem dé band om te boeken als je je publiek eens flink wakker wilt schudden.

Kijk

Luister

Gerelateerde artikelen met A Minor Problem

Terug naar popboek

Jij wilt je vast ook aanmelden voor het Popboek. Of wil je wijzigingen doorgeven?

Aanmelden voor het Popboek