Nieuws

Pop in Limburg zoekt MARCOM stagiair!

Pop in Limburg is voor de periode van 13 september 2021 t/m januari/februari 2022 opzoek naar een marketing/communicatie stagiair(e) voor 32-40 uur. Dus wil jij stage komen lopen bij Pop in Limburg? Lees dan snel verder! 

 

Wie zijn wij?
Pop in Limburg (voorheen bekend onder de naam Stichting Popmuziek Limburg) is dé popkoepel van de Provincie Limburg. Dit houdt in dat wij samenwerken met muzikanten, muziekcollectieven, jongerencentra, poppodia, festivals, opleidingen, lokale en regionale overheden. Kortom, met iedereen die een hart voor popmuziek heeft, streven we naar een bloeiend ecosysteem voor popmuziek in onze provincie.

Heel leuk maar hoe doen jullie dat dan?
Zonder de muzikant geen muziek, daarom staat deze bij ons voorop. We realiseren voor zowel amateurs als professionals een klimaat waar voldoende kansen zijn en ruimte voor ontwikkeling. We verbinden muzikanten en poporganisaties en stimuleren samenwerking, organiseren projecten, bijeenkomsten en masterclasses. Dit doen we niet alleen voor degenen die op het podium staan maar ook voor diegene die achter de schermen actief is. Verder promoten we Limburgs poptalent (en dan hebben we het ook over singer-songwriters, hiphop, R&B, etc.!) en organiseren we verschillende programma’s waarbij coaching van muzikanten een belangrijke rol inneemt.

Een artiest of band wil natuurlijk tijd in de spot lights; daar zorgen wij ook voor. We onderhouden contacten met de pers en zorgen dat onze projecten, en daarmee de artiesten en bands, de aandacht krijgen die ze verdienen.

Onze droom stagiair(e):

  • volgt een MBO/HBO opleiding in marketing en/of communicatie;
  • heeft een passie voor de kunst- en cultuursector;
  • was in het verleden al eens betrokken bij het opzetten en uitvoeren van een social media campagne;
  • heeft ervaring met programma’s zoals Photoshop, Illustrator,  Indesign, Mailchimp en Google Analytics;
  • is pro-actief, enthousiast en durft vragen te stellen
  • kan goed schrijven en, belangrijker nog, zich verplaatsen in verschillende doelgroepen en hier zijn/haar tone of voice op aanpassen;
  • spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;
  • kan zelfstandig en gestructureerd werken;
  • is minimaal 20 en maximaal 40 weken beschikbaar
  • en last but not least; heeft geen negen-tot-vijf mentaliteit.

Wat bieden wij?
Gezellige collega’s die allemaal, met behoorlijk wat hart voor de zaak, al vele jaren in de muziekindustrie werken. Ons kantoor is gelegen in een oud postkantoor in Geleen, naast én onder het dak van Buro Pinkpop. Dat we ons inzetten voor een gezond popklimaat in Limburg wil niet zeggen dat we ons tegen laten houden door grenzen. Integendeel! We werken ook nauw samen met soortgelijke poporganisaties in Duitsland en België. Hierdoor krijg je de mogelijk om niet alleen je netwerk uit te breiden maar ook deel uit te maken van grensoverschrijdende projecten. We bieden een stagevergoeding van €250,- (bruto) per maand op basis van 40 uur.

Interesse?
Dat snappen wij wel! We zijn benieuwd waarom jij graag bij Pop in Limburg stage wilt lopen. Stuur ons dus je CV en een motivatiebrief naar Karin van Solkema, karin@popinlimburg.nl of bel tijdens kantooruren naar 046-2021360 voor meer informatie. Net zoals Pop in Limburg zich niet beperkt tot alleen popmuziek zijn wij op zoek naar mensen die nu in onze organisatie ondervertegenwoordigd zijn. We horen graag van je!

Stagevacature Pop in Limburg – Marcom (HBO)

Stagevacature Pop in Limburg- Marcom (MBO)

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht