Nieuws

Pop in Limburg podcast #12: DVERS in dertig minuten

Een nieuwe aflevering van de Pop in Limburg podcast! Een productie van L1 in samenwerking met Pop in Limburg over alles met betrekking tot popmuziek in onze provincie.

Een bijzondere aflevering in een bijzonder jaar. Een zomer met ontelbaar afgelaste festivals en ook DVERS in Sittard gaat niet door. Toch probeert Rian Moonen je mee te nemen in hoe het had kunnen zijn. Je luistert naar panels, ontdekt muziek en voelt de sfeer van het showcasefestival. Daarnaast praat Julie van Diem van Pop in Limburg je bij over wat er wel gaat gebeuren de komende tijd. Een kleine tip van de sluier: interessante bijeenkomsten van de popscene in jouw buurt. Beluister de plannen in de nieuwe Pop in Limburg podcast nu op Spotify!

In deze podcast hoor je muziek van:
Buzzards Brew – Get Down
Jane – Wanna Go
Vortex Surfer – La Grande Domaine

Beluister de nieuwe podcast nu op Spotify! 

De podcast is een productie van L1 in samenwerking met Pop in Limburg. In de podcast gaat presentatrice Rian Moonen dieper in op de ontwikkeling van de popmuziek in onze provincie. Waar moet je als beginnende band rekening mee houden anno nu en wat heeft het verleden ons geleerd? Welke bands moet je gehoord hebben en welke concerten en festivals mag je niet missen? En natuurlijk de rock ‘n’ roll verhalen back en frontstage.  In totaal zijn er al negen podcasts  te beluisteren. 

Gerelateerde artikelen met Pop in Limburg podcast #12: DVERS in dertig minuten

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht