Nieuws

Pop in Limburg en haar partners bundelen hun krachten ter promotie van de euregionale popmuziek tijdens Eurosonic Noorderslag 2020!

 

 

Eurosonic Noorderslag (15 t/m 18 januari 2020) is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor muziekprofessionals uit heel Europa. ’s Avonds krijgt muziektalent de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals. Een perfecte gelegenheid voor Pop in Limburg en PXL Music om de euregionale popsector bij elkaar te brengen en te laten zien wat de Euregio aan muzikaal talent in huis heeft.

Op vrijdag 17 januari aanstaande organiseert Pop in Limburg, in samenwerking met PXL Music (Hasselt) vanaf 18:30 uur een netwerkbijeenkomst tijdens Eurosonic Noorderslag. We nodigen niet alleen Limburgse professionals uit maar ook onze collega’s uit België. Op deze manier bieden we de popsector uit de Euregio de gelegenheid om onder het genot van een drankje kennis te maken en/of om bij te kletsen.

Aansluitend aan de netwerkbijeenkomst organiseren we i.s.m. Pinguin Radio een euregionale showcase tijdens Penguin Showcases. Café Drie Gezusters in Groningen is de hele avond het decor van een showcase waarin acts uit Nederlands- én Belgisch Limburg zichzelf presenteren. Ikiga (NL), Ringer (BE) en BlabberMouf (NL) zie je live tijdens deze euregionale showcase. Het showcasefestival start om 20.30 uur, duurt tot 00.00 uur en is gratis toegankelijk.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht