Nieuws

Pop in Limburg #11: Noord-Limburg take-over – Pop in Limburg

Een nieuwe aflevering van de Pop in Limburg podcast! Een productie van L1 in samenwerking met Pop in Limburg over alles met betrekking tot popmuziek in onze provincie.

In deze aflevering neemt Noord-Limburg de boel over. Richard Kleuskens vertelt over de muziekscene in Horst. Je weet wel; waar Rowwen Hèze, de Heideroosjes en de Afterpartees vandaan komen. Wat zit daar in het water? En wat wordt er gedaan om muzikaal talent te steunen? Hij vertelt over de Muzikantine, hun HubTowers én een paar lokale artiesten die je zeker niet mag missen. 

Daarnaast stelt Rian je voor aan Popplaza Peel en Maas: een nieuw platform dat het muzikale talent in de gemeente zichtbaar gaat maken. Hoe de stichting dat gaat doen en welke talenten dat zijn, vertelt popcoördinator Anneke Joosten. 

De podcast wordt zoals iedere keer afgesloten met een kijk-en luistertip. In deze aflevering hoor je een band uit Horst die je direct toe gaat voegen aan al je playlists. Beluister de nieuwe Pop in Limburg podcast nu op Spotify!

Gerelateerde artikelen met Pop in Limburg #11: Noord-Limburg take-over – Pop in Limburg

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht