Nieuws

Podcast #8: SOLOMON en de makersregeling

Een nieuwe aflevering van de Pop in Limburg podcast! Een productie van L1 in samenwerking met Pop in Limburg over alles met betrekking tot popmuziek in onze provincie.

Nog steeds middenin de coronacrisis dus alle gesprekken vinden digitaal plaats. Geen zorgen: dat maakt het niet minder gezellig!

Allereerst een update van Pop in Limburg: Jesse Deledda legt uit hoe er op afstand wordt samengewerkt en waar zijn hij en zijn collega’s mee bezig zijn. Oa Music & Business en de makelaarsregeling komen voorbij.

Daarna schuiven Jolien van Geffen en Koen de Witte van de Maastrichtse band SOLOMON digitaal aan. Zij maakten vorig jaar gebruik van die makersregeling van Pop in Limburg. Wat hebben ze daarmee gedaan? En hoe gaat het eigenlijk met ze in deze gekke tijden?

Vanaf nu wordt iedere podcast afgesloten met een kijk- en luistertip. Deze keer van Tom Janssen: mede-oprichter van ZEF Magazine. Hij vertelt welke documentaire je niet mag missen nu je toch thuiszit én hij vertelt over de comeback van ZEF.

De Limburgse muzieksector zit dus wel binnen, maar zeker niet stil. Beluister de nieuwe Pop in Limburg podcast nu op Spotify!

Gerelateerde artikelen met Podcast #8: SOLOMON en de makersregeling

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht