Nieuws

Podcast #5: De wereld van DVERS

De vijfde aflevering van de Pop in Limburg podcast! Een productie van L1 in samenwerking met Pop in Limburg over alles met betrekking tot popmuziek in onze provincie.

In de vijfde (!) aflevering van de L1 Pop in Limburg podcast duikt Rian de wereld in van DVERS.Een podcast voor de bezoeker, artiest en muzieksector: Jessie Deledda van Pop in Limburg noemt dé acts die je als bezoeker tijdens DVERS 2019 niet mag missen. Mirjam Sieben van Onlightning geeft een aantal online marketing tips voor artiesten die op DVERS een voet tussen de deur proberen te krijgen. En als afsluiter worden de trends in de popsector besproken. Wat gaat er dit jaar allemaal gebeuren?

De podcast is een productie van L1 in samenwerking met Pop in Limburg. In de podcast gaat presentator Rian Moonen dieper in op de ontwikkeling van de popmuziek in onze provincie. Waar moet je als beginnende band rekening mee houden anno nu en wat heeft het verleden ons geleerd? Welke bands moet je gehoord hebben en welke concerten en festivals mag je niet missen? En natuurlijk de rock ‘n’ roll verhalen back en frontstage. In de eerste podcast gaat hij in gesprek met Marco Roelofs, zanger van De Heideroosjes over hun opkomst, de reünie en het huidige popklimaat.

Klik hier om de podcast te beluisteren!

Gerelateerde artikelen met Podcast #5: De wereld van DVERS

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht