Nieuws

Podcast #4: De Kesselse zangeres Merel Koman

De vierde aflevering van de Pop in Limburg podcast! Een productie van L1 in samenwerking met Pop in Limburg over alles met betrekking tot popmuziek in onze provincie.

In deze aflevering spreekt Rian Moonen op het terras van poppodium Grenswerk in Venlo met de Kesselse zangeres Merel Koman, oftewel Blackbird.Ze vertelt alles over haar eerste EP, haar kijk op onze Limburgse muziekindustrie én een bijzondere samenwerking met Rowwen Hèze.

De podcast is een productie van L1 in samenwerking met Pop in Limburg. In de podcast gaat presentator Rian Moonen dieper in op de ontwikkeling van de popmuziek in onze provincie. Waar moet je als beginnende band rekening mee houden anno nu en wat heeft het verleden ons geleerd? Welke bands moet je gehoord hebben en welke concerten en festivals mag je niet missen? En natuurlijk de rock ‘n’ roll verhalen back en frontstage. In de eerste podcast gaat hij in gesprek met Marco Roelofs, zanger van De Heideroosjes over hun opkomst, de reünie en het huidige popklimaat.

Klik hier om de podcast te beluisteren!

Gerelateerde artikelen met Podcast #4: De Kesselse zangeres Merel Koman

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht