Nieuws

Podcast #10: House in Limburg met Kim Kaey

Een nieuwe aflevering van de Pop in Limburg podcast! Een productie van L1 in samenwerking met Pop in Limburg over alles met betrekking tot popmuziek in onze provincie.  Nog steeds middenin de coronacrisis dus alle gesprekken vinden digitaal plaats. Geen zorgen: dat maakt het niet minder gezellig!

In deze aflevering volop aandacht voor house in Limburg. DJ en producer Kim Kaey uit Landgraaf verovert vanaf Limburgse bodem de hele wereld met haar tracks bij het label Spinnin’ Records. Hoe is ze begonnen? Wat denkt ze van de scene in Limburg? En welke tips heeft ze voor andere DJ’s en producers uit de regio?

Daarnaast een kort gesprek met Bert Habets van Thunder Studio’s: een platform om DJ’s uit Limburg te helpen bij hun producties. Of je nou alleen een idee hebt of zo goed als klaar bent voor het masteren: alles kan. Hij legt in deze podcast uit hoe het werkt.

De podcast wordt zoals iedere keer afgesloten met de kijk-en luistertip, dit keer in het thema van house. Beluister de nieuwe Pop in Limburg podcast nu op Spotify! 

Gerelateerde artikelen met Podcast #10: House in Limburg met Kim Kaey

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht