Nieuws

Peter Pannekoek met nieuwe voorstelling DNA drie avonden naar Maastricht

Peter Pannekoek behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. Zijn Oudejaarsconference 2021 werd alom bejubeld door zowel kijkers als recensenten. Zijn nieuwe voorstelling DNA is een voorstelling over datgene wat je achterlaat; over het verleden loslaten en jezelf een toekomst geven. Peter Pannekoek staat van woensdag 18 januari t/m vrijdag 20 januari 2023 in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop is gestart.

 

Een voorstelling over wat je achterlaat
Peter Pannekoek kondigde zijn nieuwe voorstelling DNA afgelopen maandagavond aan tijdens De Avondshow met Arjen Lubach. DNA is een voorstelling over datgene wat je achterlaat. Kun je het verleden loslaten om jezelf een toekomst geven?

Over Peter Pannekoek

Pannekoek’s Oudejaarsconference 2021 werd alom bejubeld door zowel kijkers als recensenten. Met een weergaloos decor wist hij op indrukwekkende wijze met veel humor, maar zonder genade het hedendaagse Nederland de maat te nemen. Deze voorstelling was afgelopen november ook twee avonden te zien in Theater aan het Vrijthof. NRC vond het ‘een grandioze recapitulatie van ons tweede

coronajaar’, de Volkskrant roemde zijn ‘aanstekelijke gretigheid en energie waarmee hij een welkome frisse wind door het genre blaast’ en het Algemeen Dagblad schreef ‘Koning van het omdenken zit stevig op zijn op

Oudejaarstroon’. Eerder won Peter met zijn programma Later was alles beter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook regelmatig te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast op Comedy Central.

Praktische informatie en speeldata

DNA van Peter Pannekoek is in 2023 drie avonden te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop is gestart via de website. Klik hier voor meer informatie.

Woensdag 18 januari 2023, 20.00 uur

Donderdag 19 januari 2023, 20.00 uur

Vrijdag 20 januari 2023, 20.00 uur

Gerelateerde artikelen met Peter Pannekoek met nieuwe voorstelling DNA drie avonden naar Maastricht

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht