Nieuws

Peter Beeker presenteert nieuwe project

Koblenz is de nieuwe band van Peter Beeker. Samen met het Utrechtse Woods On Fire vormt Beeker een nieuwe band. Aanstaande zondag 25 juni wordt de eerste release gepresenteerd in Grenswerk. Tickets kosten 5 euro en voor 10 euro krijg je de nieuwe single op vinyl erbij.

KOBLENZ is een nieuwe Utrechts/Venlose band rondom de Utrechtse formatie Woods on Fire, aagevuld met frontman Peter Beeker van Ongenode Gaste uit Venlo. Na het uiteenvallen van Ongenode Gaste duurde het niet lang voor Beeker dit nieuwe project omarmde. KOBLENZ maakt noisy indierock. Al in december 2016 werden de eerste songs opgenomen in Studio Joneski te Utrecht, de thuisbasis van Woods on Fire.

SINGLES ONLY CLUB is een community van vinyl-aficionado’s. Liefhebbers kunnen lid worden door middel van een jaarabonnement. Dan wordt vier keer per jaar de single opgestuurd. De singles zijn verder ook los te koop bij Sounds Record Shop, Grenswerk eetcafé en in de webshop van Sounds. Bands verkopen de singles ook tijdens optredens.

Meer informatie of lid worden van de club: www.grenswerk.nl/singlesonlyclub

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht